Λευτέρης Ελευθερίου για Θανάση Βισκαδουράκη: Έκανε ανάρτηση ότι βούλιαξε το σπίτι του και αρχίσαμε να βοηθάμε

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Καρδίτσα, το σπίτι του ηθοποιού υπέστη σοβαρές ζημιές

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε αποκαλύψει πως ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν οικονομικά, όταν η οικογένειά του δέχτηκε σοβαρό πλήγμα από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ρωτήθηκε σχετικά με το παραπάνω, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» την Κυριακή 7 Ιουλίου, όπου είπε: «Τους ήξερα καλά, ήταν από τις οικογένειες που επλήγησαν αφάνταστα στην περιοχή της Καρδίτσας και το παιδί έκανε μια ανάρτηση ότι βούλιαξε το σπίτι μας και βοηθήσαμε όλοι».

Δείτε το απόσπασμα στο τελευταίο λεπτό του βίντεο


Τι είχε πει ο Θανάσης Βισκαδουράκης
Τον περασμένο Σεπτέμβριο,  ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτα, πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές όταν η κακοκαιρία «Daniel» σάρωσε στο πέρασμά της το χωριό τους, τον Βλοχό Καρδίτσας.

Οι σφοδρές καιρικές συνθήκες είχαν προκαλέσει ανυπολόγιστες υλικές ζημιές και σε δηλώσεις του, ο ηθοποιός είχε πει αρχικά: «Να ευχαριστήσω τον ελληνικό στρατό, σε αυτά τα ελικόπτερα ήταν όλοι οι φίλοι μου που ήταν στον Άγιο Αθανάσιο για 2 βράδια, κρυώνανε, δεν είχαν νερό, φαγητό και σήμερα δυστυχώς καθυστερημένα τους έφερε στο γήπεδο της Καρδίτσας. Είναι όλοι καλά, στενοχωρημένοι πάρα πολύ». Στην πορεία, είχε περιγράψει τις καταστροφές που υπέστη η δική τους περιουσία, όταν το σπίτι που  έχουν εκεί, γκρεμίστηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι πόζες της Σίντνεϊ Σουίνι που σπάνε ρεκόρ στο Instagram: Στο μυαλό μου είμαστε ήδη παντρεμένοι, της γράφουν

Η επέλαση της Λεπέν και η γραμμή Μαζινό - Mπορεί η συμμαχία Μακρόν και Αριστεράς να την σταματήσει και πάλι;


Βρήκαν κρύπτη στο σπίτι του 44χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr