Μάργκοτ Ρόμπι: Έγκυος η ηθοποιός

Μάργκοτ Ρόμπι: Έγκυος η ηθοποιός

Η διάσημη ηθοποιός θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά - Δείτε τη φωτογραφία

margot_robbie
Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν στο People τα ευχάριστα νέα για την 34χρονη ηθοποιό και τον σύζυγό της, Τομ Ακερλέι, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Suite Française» το 2013.

Σε εικόνες που εξασφάλισε η DailyMail.com την Κυριακή, η Ρόμπι δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της, φορώντας ένα λευκό τοπ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού στη λίμνη Κόμο.

Δείτε τη δημοσίευση

Κλείσιμο

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το ζευγάρι στους Sunday Times, περνάνε σχεδόν ολόκληρη την ημέρα του μαζί. «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τομ Ακερλέι. Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι ζωές τους μοιάζουν πολύ, ενώ τόνισε πως δεν βρίσκουν κανένα εμπόδιο στην επικοινωνία τους. «Δεν εργαζόμαστε μεμονωμένα πάνω σε κάτι. Είμαστε μαζί και δεν έχουμε εναλλαγές. Πλέον, όλα έχουν γίνει ένα», είπε σχετικά με το πώς μπορούν να συνδυάσουν τη ζωή και την καριέρα τους.

robbie

Ο σύζυγος της Μάργκοτ Ρόμπι είναι γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης. Μαζί ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment.

Το ζευγάρι στη συνέχεια της συνέντευξής του τόνισε πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τους κάνουν να τσακωθούν, ενώ ανέφερε πως οι αφορμές είναι συνήθως χαζές. «Στο σπίτι για παράδειγμα μπορεί να τσακωθούμε για τα μπισκότα σοκολάτας. Εγώ προτιμώ εκείνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Μάργκοτ εκείνα από την Αυστραλία», ανέφερε.

Ωστόσο, εξήγησε πως ποτέ δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, όσο διαφορετικοί άνθρωποι κι αν είναι. Η Ρόμπι και ο Ακερλέι, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016, κρατούν σε γενικές γραμμές τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Υψηλότερη συμμετοχή από το 1981 στο δεύτερο γύρο των εκλογών, έφτασε στο 59,7% στις 6 το απόγευμα

Κυλλήνη: Μεγάλος σεισμός έντασης 4,7 Ρίχτερ

Αφροδίτη Λιάντου: Τα καλοκαιρινά της στιγμιότυπα στα social media

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης