Μαριάννα Τουμασάτου: Πρέπει να είναι όλοι αρχηγοί στην Αριστερά και να κάνουμε σημαία την διαφορετικότητα; Μου λείπει ο Τσίπρας

Μαριάννα Τουμασάτου: Πρέπει να είναι όλοι αρχηγοί στην Αριστερά και να κάνουμε σημαία την διαφορετικότητα; Μου λείπει ο Τσίπρας

«Δεν μπορείς να σε νοιάζει το σύνολο να θες να γίνουν τα πράγματα για το κοινωνικό σύνολο και να κοιτάς την καρεκλίτσα σου»

toumasatou
Στον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις εξελίξεις στη Γαλλία αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου το βράδυ της Κυριακής με την ηθοποιό να ασκει κριτική για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λέει «μου λείπει» για τον πρώην πρωθυπουργό.

«Δυσκολεύομαι με την παρούσα φάση του ΣΥΡΙΖΑ σε γενικό επίπεδο και θεωρώ ότι ο Τσίπρας ήταν ένας κρίκος δυνατός που κρατούσε ενωμένα πολλά άτομα. Ήταν φίλια τα πυρά που τον έριξαν, με ενόχλησε πολύ αυτό γιατί ήταν άνθρωποι που εκτιμούσα και συμπαθούσα, είχα πολύ θετικό πρόσωπο και τελικά δεν έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε. Δεν έμεινε ενωμένο ούτε ένα κόμμα. Αυτή η Αριστέρα πρέπει να είναι όλοι αρχηγοί και πρέπει τη διαφορετικότητα να την υπερασπιζόμαστε και να την κάνουμε σημαία; Ναι υπάρχουν διαφορετικότητες αλλά μη δίνουμε τη βάση μας, την ουσία μας, την αξία μας επειδή έχουμε έναν εγωισμό» είπε αρχικά στο Attica TV.

«Είναι πολύ εγωιστική η αριστερά. Επειδή αφορά στο σύνολο θα έπρεπε να ήταν το πρώτο που έπρεπε να είχαμε καταργήσει. Δεν μπορείς να σε νοιάζει το σύνολο να θες να γίνουν τα πράγματα για το κοινωνικό σύνολο και να κοιτάς την καρεκλίτσα σου. Γενικώς η Αριστερά έχει θέματα. Είναι χίλιες δυο σπαρμένες θέσεις, μάχιμοι όλοι, επιθετικοί όλοι. Και λες ελάτε να μαζευτούμε παιδιά γιατί βλέπεις τι γίνεται στην Γαλλία, η Αγγλία κάτι ψιλοκατάφερε. Η Ευρώπη έχει μια τάση προς την ακροδεξιά. Πού πάμε Κολοκοτρώνη μου;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2jkngedvqwh)


Όσον αφορά, δε, τον Αλέξη Τσίπρα είπε «μου λείπει γιατί μπορούσε να κρατήσει τα πράγματα, να έχει μια θέση με λάθη, δεν το συζητώ, με λάθος τοποθετήσεις σε πολλά πράγματα αλλά κι ένας χώρος ολόκληρος δεν έχει ηγηθεί μιας χώρας, περίμεναν από τον Τσίπρα μέσα σε 4 χρόνια να είναι το μπαστουνάκι της μάγισσας».

«Και μόνο το ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, πες μου μπήκες και σε ένα μνημόνιο, προκαθορισμένο, αλλά μπήκε, βγήκε από το μηνημόνιο και άφησε κάποια χρήματα. Δεν θεωρώ ότι τα έκανε όλα καλά, θα ήταν περίεργο να τα έκανε όλα καλά. Κάποια πράγματα του στοίχισαν παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Είναι ένας άνθρωπος που βγάζει τις καυτές πατάτες, τις πιάνει και δεν τις φοβάται με αποτέλεσμα και τα πληρώνει. Και καλώς να τα πληρώνει, όμως είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2jklbfnqdn5)


Ειδήσεις σήμερα:

Νικητής στις γαλλικές εκλογές ο Μελανσόν, αλλά χωρίς την πλειοψηφία - Οι έδρες που καταλαμβάνουν Νέο Λαϊκό Μέτωπο, Μακρόν και Λεπέν

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή με τη νίκη του Νέου Λαϊκού Μετώπου στη Γαλλία και ποια είναι τα σενάρια της επόμενης ημέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης