Καμίλα Καμπέγιο: Το μήνυμα στους θαυμαστές της - Το κάνω αυτό από 15 χρονών, ευχαριστώ που μείνατε, γράφει

Καμίλα Καμπέγιο: Το μήνυμα στους θαυμαστές της - Το κάνω αυτό από 15 χρονών, ευχαριστώ που μείνατε, γράφει

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η τραγουδίστρια ευχαριστεί το κοινό της για τη στήριξη που της δείχνει

kamila-kampegio__2_
Η Καμίλα Καμπέγιο έκανε μια ανάρτηση στα social media, προκειμένου να ευχαριστήσει με αυτή το κοινό της που τη στηρίζει καθημερινά.

Η γνωστή τραγουδίστρια χρησιμοποιεί πολύ συχνά τα social media για να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της, αλλά και για να προωθήσει τη δουλειά της.

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, με τίτλο «C, XOXO», η Καμίλα Καμπέγιο έκανε μια δημοσίευση στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους τη στηρίζουν από την αρχή της καριέρας της.

Αφού δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες φορά το μπικίνι της και πάνω από αυτό, ένα κοντό σορτσάκι, η Καμίλα Καμπέγιο έστειλε το μήνυμά της.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρει: «Το κάνω αυτό από 15 χρονών. Είναι πολύ εύκολο να χάσεις το μυαλό σου και μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Αλλά οι θαυμαστές μου ήταν εκεί δίπλα μου, με αγαπούν, με υποστηρίζουν και με φροντίζουν σε όλα. Ευχαριστώ που μείνατε. Είμαι τυχερή που η σύνδεσή μας είναι τόσο βαθιά. Είμαι τυχερή που με ξέρεις σαν αδερφή σου, που με αγαπάς σαν φίλη σου».

Συνεχίζει, προσθέτοντας: «Δεν θα περιγράψω τη σχέση μας με άλλη λέξη, εκτός από "αγάπη". Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα για τους πιο πιστούς, αγαπημένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, αλλά και αυτούς, που δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Έχω δει πολλούς από εσάς να ανθίζουν από αυτό που ήσασταν μέχρι αυτό που γίνεστε. Οι ιστορίες ενηλικίωσής μας είναι για πάντα συνυφασμένες και στο βιβλίο της ζωής μου σας ευχαριστώ που υπογράφετε ξανά και ξανά. Θα υπογράφω για πάντα το όνομά μου στο βιβλίο της ζωής σας με την περισσότερη φροντίδα και τρυφερότητα που μπορώ».

Δείτε την ανάρτησή της:


Snapinsta_app_450355100_18461231992012900_108195871332360940_n_1080__1_



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης