Κέβιν Χαρτ: Γιόρτασε στη Μύκονο τα 45α γενέθλιά του

O διάσημος ηθοποιός διασκέδασε με καλούς του φίλους σε γνωστό beach bar του νησιού

Ο Κέβιν Χαρτ γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του στη Μύκονο, διοργανώνοντας ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Ανέμων εδώ και κάποιες ημέρες, καθώς επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, έστησε ένα πάρτι σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ξόδεψε 170.000 ευρώ για τη διοργάνωση, ενώ άφησε φιλοδώρημα ύψους 37.000 ευρώ στο προσωπικό.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών καλοί του φίλοι, ενώ εκεί βρισκόταν και ο Έλληνας, Γιώργος Ασημακόπουλος. Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, έδωσε μια γεύση στο κοινό από την εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:
Όπως φαίνεται στα βίντεο, ο Κέβιν Χαρτ είχε φροντίσει στα γενέθλιά του να χορέψουν επαγγελματίες, φορώντας μάλιστα, εντυπωσιακές στολές.

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η γενέθλια τούρτα του, η οποία ήταν στολισμένη με τα εξώφυλλα των ταινιών, όπου έχει παίξει. Την επόμενη μέρα, το πάρτι συνεχίστηκε σε πολυτελές σκάφος.

Δείτε το βίντεο:

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγο πριν το πάρτι, ο Κέβιν Χαρτ φαίνεται να χορεύει δίπλα στην πισίνα, ενώ στα χέρια του κρατάει ένα ηχείο και ένα μπουκάλι με σαμπάνια.

Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι τα γενέθλιά μου σκ***!!!!! Πίνω όλη τη γαμ***** μέρα!!!!! Αυτά είναι 45 ...5 ιντσών σορτς όλο το καλοκαίρι».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Κέβιν Χαρτ έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στα σίκουελ της ταινίας «Jumanji». Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως «Scary Movie 3», «Μαθητευόμενος Μπάτσος», «Σκέψου Σαν Άντρας», «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» κ.ά.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr