Η Νάταλι Πόρτμαν κάνει διακοπές στη Μύκονο - O xορός της με drag queen

Η Νάταλι Πόρτμαν κάνει διακοπές στη Μύκονο - O xορός της με drag queen

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

natalie_portman-mykonos
Η Νάταλι Πόρτμαν επέλεξε τη Μύκονο για να απολαύσει τις διακοπές της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φωτογραφίες και βίντεο της Χολιγουντιανής σταρ.

Σε ένα βίντεο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός χορεύει με μία drag queen, σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Σε κάποιες άλλες εικόνες, φαίνεται να βρίσκεται σε κάποια παραλία.

Νωρίτερα, η διάσημη ηθοποιός είχε επισκεφτεί τα Κουφονήσια. Στην παρέα της βρίσκονται αγαπημένοι της φίλοι. Η Πόρτμαν πήρε διαζύγιο από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ πριν μερικούς μήνες κι όπως είχαν γράψει ξένα μέσα ενημέρωσης, είχε περάσει συναισθηματικά μία δύσκολη περίοδο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο χορός της Πόρτμαν στη Μύκονο
Κλείσιμο







Σε πρόσφατη δημοσίευσή της και με αφορμή τα γενέθλιά της, η ηθοποιός είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνή της στους φίλους της, λέγοντας: «Φέτος, στα γενέθλιά μου, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τους φίλους μου που με ανεβάζουν ξανά και ξανά».

Τον Ιούλιο του 2023, η Πόρτμαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, χορευτή-χορογράφο μετά από 11 χρόνια γάμου, όπως είχε αναφέρει το PEOPLE. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε επτά μήνες αργότερα στη Γαλλία όπου το πρώην ζευγάρι ζει με τα παιδιά του, τον 12χρονο Άλεφ και την 7χρονη Αμάλια.

Κάποια δημοσιεύματα υποστήριζουν πως η σταρ βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον ηθοποιό Πολ Μεσκάλ, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές, δεν το έχει επιβεβαίωσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του

Γερμανία: Κάθε μισή ώρα ένα παιδί πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Κραουνάκης και Τσανακλίδου τραγουδάνε το κομμάτι «Μοίρες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης