Μάρκος Σεφερλής: Ο γιος μου έκλαιγε με αναφιλητά στην πρεμιέρα μου

Μάρκος Σεφερλής: Ο γιος μου έκλαιγε με αναφιλητά στην πρεμιέρα μου

Ακούω τη γνώμη του Χάρη, όχι μόνο τώρα που είναι 20, αλλά από τότε που ήταν μικρός, ανέφερε

SEFERLIS-MARKOS
O Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, και τον γιο τους, Χάρη, αλλά και τις συμβουλές που παίρνει και από τους δύο.

Ο παρουσιαστής, ηθοποιός και κωμικός ήταν καλεσμένος στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Summer's Cool». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο του και τις συμβουλές που του δίνει σχετικά με τα επαγγελματικά του, αλλά και για τη συγκίνηση που αισθάνθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ακούω και τον γιο μου, τον Χάρη, όχι μόνο τώρα που είναι 20, αλλά από τότε που ήταν μικρός. Τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε, ώστε να δω το κριτήριο του. Είναι ο απλός θεατής. Μάλιστα, στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν στην πρώτη σειρά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2k6j75h7qbd)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, σαν ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. "Γιατί έκλαιγες, για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος;", τον ρώτησα και μου είπε: "Και για τα δύο μπαμπά. Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, σε ένα θέατρο γεμάτο να χειροκροτά και να φωνάζει στο τέλος, αυτή την αγάπη που σου δίνει και εσύ τους λες ευχαριστώ". Είναι πολύ σημαντικό και για το παιδί».

Σε άλλο σημείο, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τη σύζυγό του: «Η Έλενα στο θέατρο τολμά και μου κάνει παρατηρήσεις. Στη ζωή όμως είναι πολύ αυστηρή μαζί μου, γιατί μου βάζει κανόνες και μου λέει, "πρέπει να κάνεις αυτό και αυτό και αυτό", γιατί εγώ ως άνθρωπος είμαι αναβλητικός, έχω πολλά στο μυαλό μου, γίνονται στην ώρα τους και είμαι λίγο σίγουρος γι' αυτό και καθησυχασμένος. Αλλά η Έλενα επιμένει να με βάζει σε μια τάξη, αν και είμαι Παρθένος δεν το έχω αυτό. Αλλά στο θέατρο επιμένει να μου κάνει παρατηρήσεις δειλά-δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω και θα έχει επιτυχία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2k6fyyws6eh)

Επίσης, αποκάλυψε τις συμβουλές που παίρνει από την ίδια: «Στο θέατρο μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλά δεν παύει να είναι σύζυγός μου και το κριτήριο της για μένα είναι πολύ σημαντικό. Άρα πάντα την ρωτάω όταν γράφω ένα κείμενο, όταν κάνουμε πρόβα κάποια κείμενα τη ρωτάω και μου λέει τη γνώμη της. Είναι πολύ αυστηρή και απόλυτη πολλές φορές. Δεν την ακούω πάντα. Και μου έχει βγει που δεν την έχω ακούσει, που επέμενα, βγήκε και πέρασε στον κόσμο και γέλασε ο κόσμος».


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Οδηγός για το Μηχανογραφικό: Οι περιζήτητες σχολές, τα κρυφά διαμάντια και τα τμήματα που εξισώνονται με τα Πολυτεχνεία

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης