Νικόλιζα για την αποχώρηση από την εκπομπή της Γερμανού: Ήταν γενναίος ο τρόπος που έφυγα

Γιατί δεν έφυγα έχοντας κλείσει κάτι, ούτε έχοντας υπόψιν ότι θα κάνω κάτι άλλο, συμπλήρωσε

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται», και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», η Εβελίνα Νικόλιζα τόνισε την πίστη στην απόφασή της να φύγει από την εκπομπή παρά το γεγονός ότι δεν έχει συμφωνήσει κάποια άλλη θέση τηλεοπτικά.

Ειδικότερα, η Εβελίνα Νικόλιζα ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία αν και σίγουρα ξέρω ότι θα μου λείψουν άνθρωποι γιατί είμαστε φίλοι. Από την άλλη ξέρω ότι και δεν θα μου λείψουν, γιατί όντως είμαστε φίλοι και δεν βρισκόμασταν μόνο στη δουλειά».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχειια, περιέγραψε τους λόγους πίσω από την απόφασή της: «Σίγουρα νιώθω πάρα πολύ ωραία, γιατί η Ναταλία είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχουμε περάσει πολλά. Πάμε για άλλα και σίγουρα θα συνεχίσω, με έναν τρόπο, να είμαι κομμάτι αυτής τη εκπομπής ως τηλεθεάτρια πια. Δεν κλείνω τίποτα και δεν ανοίγω τίποτα. Πάντα στη ζωή μου θέλω να δοκιμάζω πράγματα και να δοκιμάζομαι. Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή έδωσα ό, τι είχα να δώσω, πήρα ότι είχα να πάρω και από εκεί και πέρα θέλω να δοκιμαστώ σε άλλα πράγματα. Σε άλλα πράγματα νιώθω ότι είμαι καλή, σε άλλα δεν είμαι και είναι οκ. Δεν θα αυτομαστιγωθώ. Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή έδωσα ό, τι είχα να δώσω, πήρα ό, τι είχα να πάρω και από εκεί και πέρα θέλω να δοκιμαστώ σε άλλα πράγματα. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο τηλεοπτικά αλλά δεν θέλω να μένω πολύ καιρό σε κάτι, ακόμα και αν εγώ βολεύομαι και νιώθω άνετα, γιατί δεν μου κάνει καλό το βόλεμα».

Σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Εβελίνα Νικόλιζα σημείωσε: «Πραγματικά δεν αναζητώ τίποτα και έφυγα με έναν τρόπο που, εγώ, μου το αναγνωρίζω. Θα μου δώσω μόνη μου, τώρα εδώ, συγχαρητήρια. Ήταν γενναίο για μένα γιατί δεν έφυγα έχοντας κλείσει κάτι, ούτε έχοντας υπόψιν ότι θα κάνω κάτι άλλο. Αφήνω μια θέση στην οποία δούλευα με τους φίλους μου για να ψάξω τι άλλο μπορώ να κάνω. Κακά τα ψέματα, χάνω έναν μισθό, ο οποίος για όλους μας είναι σημαντικός αυτές τις μέρες, γιατί πραγματικά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω, να ψαχτώ και να βρω αυτό που είναι 100% για μένα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πάει σε άλλη εκπομπή του Σαββατοκύριακου, απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω να μπορούσατε να με δείτε "απέναντι" από τη Ναταλία Γερμανού. Ελπίζω, να μην ακουστεί περίεργο για τον Κώστα [Τσουρό], ο Κώστας νομίζω ότι πολύ καλά έκανε, γιατί του δόθηκε αυτή η ζώνη και το χειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι' αυτό θα συνεχίσει και του χρόνου και είμαι πολύ περήφανη, γιατί τον αγαπώ πολύ και συνεργαστήκαμε 1 χρόνο. Αλλά δεν νομίζω ότι θα μου προταθεί κάτι τέτοιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Airbnb: Ενοικιάζονται ένα εκατομμύριο κλίνες, έρχονται αλλαγές στα μέτρα από τον Σεπτέμβριο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης εκβιαστών του δήμου Αθηναίων

Πρώτη απόφαση για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα - Γυναίκες είχαν υιοθετήσει κοριτσάκι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr