Joker - Folie à Deux: Η Lady Gaga θα σας ξετρελάνει, είπε η διευθύντρια κάστινγκ της ταινίας

Joker - Folie à Deux: Η Lady Gaga θα σας ξετρελάνει, είπε η διευθύντρια κάστινγκ της ταινίας

Η Φρανσίν Μέισλερ μίλησε για την τραγουδίστρια στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

joker_2
Στην σκηνή του 58ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τιμήθηκε μια από τις πιο αξιόλογες διευθύντριες κάστινγκ στον κόσμο, η Φρανσίν Μέισλερ.

Kατά τη διάρκεια του master class διάρκειας 90 λεπτών, η Μέισλερ, εκτός από την αναφορά στη λαμπρή της καριέρα, μίλησε και για τους ηθοποιούς που συνεργάστηκε τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Lady Gaga και στον νέο της ρόλο ως Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker: Folie à Deux». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πρόσφατα είδε ένα απόσπασμα από το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Τοντ Φίλιπς.

«Είναι τόσο καλή σε αυτό παιδιά. Θα σας ξετρελάνει» δήλωσε η Μέισλερ και εξήγησε ότι το κάστινγκ της Lady Gaga στον συγκεκριμένο ρόλο δεν ήταν δική της επιλογή. «Δεν ήταν δική μου ιδέα. Ήταν του Τοντ Φίλιπς. Αλλά θα σας πω ότι ήταν πραγματικά έκπληξη -και πολύ καλή. Την είδα και έμεινα έκπληκτη. Θέλω να πω, όλοι ξέραμε τι μπορούσε να κάνει στο "Ένα αστέρι γεννιέται", αλλά σκέφτηκα, "Ω, καλά, εκείνο ήταν κάπως στα μέτρα της". Ήταν κάτι που θα μπορούσε να κάνει και να φανεί αληθινό. Αλλά αυτό... Φίλε, είναι καλή».
Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Ο Χοακίν [Φίνιξ] θα σας πάρει σίγουρα τα μυαλά και πάλι, αλλά το ότι θα μπορούσε να συμβαδίσει μαζί του [η Lady Gaga] και να είναι αληθινή δείχνει ότι είναι καλή».

Σημειώνεται ότι υπάρχουν έντονες φήμες ότι η ταινία, θα κάνει ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. H ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.
Joker: Folie à Deux | Official Teaser Trailer

Σε άλλο σημείο, η Μέισλερ παραδέχτηκε στο κοινό ότι αρχικά ήταν διστακτική να βγει στο προσκήνιο. «Το να έρχομαι εδώ είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα, γιατί έχω την τάση να αποφεύγω αυτά τα πράγματα. Με έχουν προσλάβει για να είμαι πίσω από την κάμερα, όχι μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Airbnb: Ενοικιάζονται ένα εκατομμύριο κλίνες, έρχονται αλλαγές στα μέτρα από τον Σεπτέμβριο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης εκβιαστών του δήμου Αθηναίων

Πρώτη απόφαση για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα - Γυναίκες είχαν υιοθετήσει κοριτσάκι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης