The Umbrella Academy: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν της σειράς

Ο τέταρτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Αυγούστου

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Umbrella Academy».

Η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου έχει οριστεί για τις 8 Aυγούστου. Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα έχει τίτλο «Η αφόρητη τραγωδία του να πάρεις αυτό που θέλεις» και το τελευταίο θα ονομάζεται «Τέλος της αρχής», ενώ ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια.

Δείτε το τρέιλερ


H επίσημη σύνοψη αναφέρει:
Μετά την καταλυτική αναμέτρηση στο Ξενοδοχείο Λήθη που οδήγησε στην πλήρη επαναφορά του χρονολογίου τους, τα αδέρφια Χάργκριβς έχουν διασκορπιστεί. Χωρίς τις δυνάμεις τους, ο καθένας τους προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και να βρει μια νέα κανονικότητα — με πολύ διαφορετικό βαθμό επιτυχίας. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αγνοήσουν για πολύ τις ιδιαιτερότητες του νέου μυστηριώδους κόσμου τους. Ο πατέρας τους, Ρέτζιναλντ, ζωντανός και υγιής, έχει περάσει από τη σκιά στο φως της δημοσιότητας, επιβλέποντας μια πανίσχυρη και διαβολική επιχειρηματική αυτοκρατορία.

Μια μυστηριώδης οργάνωση γνωστή ως Οι Προστάτες οργανώνει μυστικές συναντήσεις, πιστεύοντας πως η πραγματικότητα στην οποία ζουν είναι ένα ψέμα και ότι έρχεται μια μεγάλη αναμέτρηση. Καθώς αυτές οι περίεργες νέες δυνάμεις συνωμοτούν γύρω της, η «Ακαδημία της Ομπρέλας» πρέπει να συναντηθεί για τελευταία φορά, διακινδυνεύοντας να ταράξει την κλονισμένη ειρήνη που έχει υπομείνει τόσα πολλά για να διασφαλίσει, ώστε να διορθώσει επιτέλους τα πράγματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα τεφτέρια της συμμορίας: Ντοκουμέντα από τις σημειώσεις που κρατούσαν οι εκβιαστές του Δήμου Αθηναίων

Ο χάρτης με τις 200.000 κενές θέσεις εργασίας σε τουρισμό, αγροτική οικονομία και κατασκευές

Άνεμοι 111 χλμ./ώρα έπνεαν την ώρα της τραγωδίας στην Κάρπαθο - Νεκρή με χτύπημα στο κεφάλι η 40χρονη Γαλλίδα ιστιοπλόος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr