Δέσποινα Καμπούρη: Έδειξε στο Instagram την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Δέσποινα Καμπούρη: Έδειξε στο Instagram την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η ανάρτησή της λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

kampouri
Λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», η Δέσποινα Καμπούρη έδειξε το νέο κούρεμα που υιοθέτησε.

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μετά από 3 χρόνια και δεν θα εντάσσεται στο πάνελ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως, φαίνεται μαζί με την αλλαγή στα επαγγελματικά της, θέλησε να κάνει και μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Στη φωτογραφία όπου ανέβασε η Δέσποινα Καμπούρη, φαίνεται με πιο κοντό μαλλί από πριν σε σκούρο ξανθό χρώμα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Μακρύ καρέ και λίγο πιο σκούρα» είπα αποφασισμένη στον κομμωτή μου και έκλεισα τα μάτια μου. «Να κόψω δυο παλάμες;», με ρώτησε. «Ε και δεν κόβεις; Μαλλιά είναι, θα μακρύνουν». Yes or no?».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Δέσποινα Καμπούρη: Αποχαιρέτησε συγκινημένη το Πάμε Δανάη - Ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς στην πορεία μου

Στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν της εκπομπής «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα την Παρασκευή 5 Ιουλίου, το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο.

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το πάνελ της εκπομπής, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι η συνεργάτιδά της δεν θα βρίσκεται πλέον στην τηλεοπτική παρέα τους, η φιλία τους εκτός πλατό θα συνεχιστεί.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hi6xzjpaux)

Αναλυτικά, είπε: «Παραμένω μέχρι στιγμής - γιατί δεν ξέρει ο Θεός και η ψυχή μου τι θα γίνει μετά - ψύχραιμη, γιατί δεν νιώθω αυτόν τον αποχωρισμό. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι η άμυνά μου και το έχω κλειδώσει έτσι στο μυαλό μου. Αλλά δεν νιώθω ότι τίποτα κλείνει, ότι τίποτα δεν ολοκληρώνεται. Νιώθω ότι για 2 ώρες της ημέρας μπορεί να μην είμαστε δημόσια μαζί, αλλά για όλες τις υπόλοιπες όποτε το επιλέγουμε και όποτε το θέλουμε θα είμαστε και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από τη δουλειά, γιατί η δουλειά είναι πολύ σημαντική, αλλά η ζωή είναι σημαντικότερη. Και εγώ επειδή έχω στο μυαλό μου κανονισμένο ότι θα την έχω [σ.σ. τη Δέσποινα Καμπούρη] από πίσω τον Αύγουστο και όλα αυτά που θα ζούμε, δεν το παίρνω κάπως...».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Δέσποινα Καμπούρη τονίζοντας πόσο ευχάριστα πέρασε αυτά τα 3 χρόνια ως μέλος της εκπομπής και πόσο ευγνώμων νιώθει για αυτήν την ευκαιρία: «Λοιπόν, εγώ δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς και μόνο που βλέπω τόσο κόσμο πίσω από τις κάμερες, νιώθω μια φόρτιση. Αυτά τα 3 χρόνια στο "Πάμε Δανάη" ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς σε όλη μου την πορεία. Κρατάω πολύ ευχάριστες στιγμές, κρατάω και αυτές τις πιο δυσάρεστες που μας ένωσαν, γιατί ντάξει δεν είναι πάντα όλα ρόδινα, αλλά νομίζω ότι στα δύσκολα οι παρέες δένονται περισσότερο. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ το γεγονός ότι σε μια περίοδο δύσκολη και περίεργη - έλειπα πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση και δεν ήταν εύκολο να ξαναμπώ σε αυτήν - εδώ υπήρχε μια πόρτα... Υπήρχε μια πόρτα και μια αγκαλιά ανοιχτή. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, όχι μόνο εσάς που φαίνεστε...».

«Νομίζω ότι είναι αμοιβαία όλα. Η αγκαλιά αυτή θα είναι πάντα. Δεν θα κλείσει ποτέ», σχολίασε στο τέλος η παρουσιάστρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντηση με Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δούκας: Να μας πει ο Ανδρουλάκης αν μπορώ ως δήμαρχος να είμαι και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Εκβιασμοί - ΠΑΣΟΚ: Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα δύο μελών που εμπλέκονται στο κύκλωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης