Σκάρλετ Γιόχανσον - Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αγκαλιά στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Σκάρλετ Γιόχανσον - Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αγκαλιά στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο Fly Me To The Moon

tatum-channing
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, «Fly Me To The Moon», τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Η 39χρονη σταρ και ο 44χρονος ηθοποιός ήταν σε πολύ καλή διάθεση, καθώς γελούσαν ενώ πόζαραν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί του AMC Lincoln Square στη Νέα Υόρκη. Η Γιόχανσον φόρεσε ένα κομψό τοπ και μια ασορτί φούστα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε έναν κότσο. Ο Τέιτουμ, από τη μεριά του, επέλεξε ένα blue navy κουστούμι το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο με ανοιχτό γιακά.

Δείτε τις φωτογραφίες
BLU_A96432561
BLU_A96432564
BLU_A96432522_2


Κλείσιμο
Η νέα ταινία των συμπρωταγωνιστών, που θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου, είναι μια ρομαντική κωμωδία που απεικονίζει τη NASA να πραγματοποιεί μια ψεύτικη προσεδάφιση στο φεγγάρι ως εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που η αποστολή Apollo 11 αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Ο Τέιτουμ υποδύεται ένα στέλεχος της NASA που επιβλέπει την προσελήνωση του Apollo 11, ενώ η Γιόχανσον αναλαμβάνει τον ρόλο ενός στελέχους μάρκετινγκ που προσλαμβάνεται για να γυρίσει την έκτακτη ψεύτικη προσελήνωση. Οι χαρακτήρες τους συγκρούονται και συγχρόνως φλερτάρουν, καθώς δουλεύουν πάνω σε αυτό το αντισυμβατικό σχέδιο.

«Δεν είναι δύσκολο να τον ερωτευτείς, θα έλεγα», δήλωσε η Γιόχανσον κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Today της Δευτέρας. «Είναι απλά πολύ χαρισματικός... Είναι απλά [ένας] απολύτως αξιαγάπητος τύπος».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
FLY ME TO THE MOON - Official Trailer (HD)

Περιγράφοντας τον Τέιτουμ ως «χαλαρό» και «επαγγελματία», η Γιόχανσον ανέφερε ότι γρήγορα δημιούργησαν μια ωραία σχέση εντός πλατό.
«Ήταν ωραίο να λέμε, "Εντάξει, ποια είναι η ιστορία σου; Πού συνδεόμαστε;"», εξήγησε. «Και νομίζω ότι ήταν απλά εύκολη η χημεία, και πάλι, είναι ωραίος εμφανισιακά».

Σχετικά με την πλοκή των χαρακτήρων τους, η Γιόχανσον πρόσθεσε: «Έχουμε αυτό το είδος της χαριτωμένης γνωριμίας και μετά δεν συνειδητοποιούμε ότι στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο, δουλεύουμε ως αντίθετα».

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης