Κέβιν Χαρτ: Η ανάρτηση για το πάρτι γενεθλίων του στη Μύκονο - Τόση αγάπη και γέλιο με τους καλύτερους ανθρώπους, γράφει

Ο Χολιγουντιανός σταρ γιόρτασε στο νησί των Ανέμων τα 45α γενέθλιά του

Ο Κέβιν Χαρτ έκανε μια ανάρτηση, μετά το εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσε στη Μύκονο για τα γενέθλιά του.

Ο Χολιγουντιανός σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από την ημέρα των γενεθλίων του.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του Ένικο, με φόντο μια πισίνα και το μπλε της θάλασσας.

Στα υπόλοιπα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε φίλους του που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί του.

Στην τελευταία φωτογραφία, οι καλεσμένοι του ποζάρουν μέσα στο νερό. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Τι γενέθλια.... Τόση αγάπη και γέλιο με τους καλύτερους ανθρώπους!!!!! Οικογένεια & φίλοι & διασκέδαση.... Έτσι είναι τα 45!!!!».

Δείτε την ανάρτηση:


Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Ανέμων εδώ και κάποιες ημέρες, καθώς επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, έστησε ένα πάρτι σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ξόδεψε 170.000 ευρώ για τη διοργάνωση, ενώ άφησε φιλοδώρημα ύψους 37.000 ευρώ στο προσωπικό.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών καλοί του φίλοι, ενώ εκεί βρισκόταν και ο Έλληνας, Γιώργος Ασημακόπουλος. Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, έδωσε μια γεύση στο κοινό από την εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:
Όπως φαίνεται στα βίντεο, ο Κέβιν Χαρτ είχε φροντίσει στα γενέθλιά του να χορέψουν επαγγελματίες, φορώντας μάλιστα, εντυπωσιακές στολές.

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η γενέθλια τούρτα του, η οποία ήταν στολισμένη με τα εξώφυλλα των ταινιών, όπου έχει παίξει. Την επόμενη μέρα, το πάρτι συνεχίστηκε σε πολυτελές σκάφος.

Δείτε το βίντεο:

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγο πριν το πάρτι, ο Κέβιν Χαρτ φαίνεται να χορεύει δίπλα στην πισίνα, ενώ στα χέρια του κρατάει ένα ηχείο και ένα μπουκάλι με σαμπάνια.

Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι τα γενέθλιά μου σκ***!!!!! Πίνω όλη τη γαμ***** μέρα!!!!! Αυτά είναι 45 ...5 ιντσών σορτς όλο το καλοκαίρι».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Κέβιν Χαρτ έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στα σίκουελ της ταινίας «Jumanji». Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως «Scary Movie 3», «Μαθητευόμενος Μπάτσος», «Σκέψου Σαν Άντρας», «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» κ.ά.



Ειδήσεις σήμερα:

Καίγονται δύο εργοστάσια χαρτικών και πλαστικών από την πυρκαγιά στις Αχαρνές - Μήνυμα του 112, βίντεο και φωτογραφίες

Στον τελικό με φοβερή ανατροπή και υπογραφή του 16χρονου Γιαμάλ η Ισπανία, 2-1 την Γαλλία - Δείτε τα γκολ

Τουλάχιστον 29 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου στη Γάζα την ώρα που στο προαύλιο του έπαιζαν ποδόσφαιρο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr