Τζόνι Ντεπ: Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε η Χερντ για να τον «ξεσκεπάσει» παίρνει το μέρος του

Τζόνι Ντεπ: Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε η Χερντ για να τον «ξεσκεπάσει» παίρνει το μέρος του

Πήρε συνεντεύξεις από 100 άτομα πριν από τη δίκη του πρώην ζευγαριού και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία τον υποστήριζε

tzoni-nte
Ο ντετέκτιβ της Άμπερ Χερντ, Πολ Μπαρέσι, παραδέχεται ότι έμεινε έκπληκτος από την υποστήριξη του κόσμου προς τον Τζόνι Ντεπ, παρά τις κατηγορίες της ηθοποιού εναντίον του.

Στο βιβλίο του, «Johnny Depp's Accidental Fixer», ο 74χρονος ντετέκτιβ αναφέρει ότι προσλήφθηκε από την Χερντ για να συλλέξει στοιχεία που να αποδεικνύουν τον βίαιο χαρακτήρα του Ντεπ.

Όπως είπε, πήρε συνεντεύξεις από 100 άτομα πριν από τη δίκη του Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Χερντ, διαπιστώνοντας ότι η πλειοψηφία υποστήριζε τον ηθοποιό.

Κλείσιμο
Οι φίλοι του Ντεπ τον περιέγραφαν ως «τζέντλεμαν» και κάποιον που «σέβεται και λατρεύει τις γυναίκες». Ο Μπαρέσι, πρώην ηθοποιός που έγινε ντετέκτιβ, ανέλαβε την έρευνα για τον Ντεπ τον Ιούλιο του 2019 για τις δίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Ο Ντεπ έχασε την υπόθεση στο Λονδίνο, αλλά κέρδισε τη δίκη στη Βιρτζίνια, με το δικαστήριο να του επιδικάζει 15 εκατομμύρια δολάρια. Ο Μπαρέσι δήλωσε ότι έλαβε εντολή να βρει στοιχεία για την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη η Χερντ από τον Ντεπ. Ωστόσο, οι μαρτυρίες που συνέλεξε έδειχναν μια θετική εικόνα για τον Ντεπ.

Ο σκηνοθέτης Brad Furman αμφισβήτησε τις κατηγορίες, ενώ άλλοι συνεργάτες του Ντεπ, όπως ο τραγουδιστής Chuck Weiss και η δημοσιογράφος Seven McDonald, υποστήριξαν τον ηθοποιό. «Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Ο Τζόνι είναι ένας γλυκός άνθρωπος. Δεν τον έχω δει ποτέ να είναι βίαιος στην πραγματικότητα, ακριβώς το αντίθετο. Είναι ο τύπος που θα σέρνεται κάτω από έναν αγωγό αποχέτευσης για να σώσει ένα γατάκι από πνιγμό», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ο tattoo artist Τζόναθαν Σο επίσης, υπερασπίστηκε έντονα τον Ντεπ, εκφράζοντας την αντίθεσή του προς τη Χερντ. «Ο Τζόνι είναι εξαιρετικά ελεγχόμενος και υπεράνθρωπος. Το μόνο πράγμα, για το οποίο θα ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω αυτή τη χρυσοθήρα, είναι να γεμίσει το όπλο που ήθελε να χρησιμοποιήσει για να ανατινάξει τα μυαλά της», είπε. 

Ο Μπαρέσι θαύμασε τελικά τον Ντεπ και εξέφρασε την ενσυναίσθησή του για τις δυσκολίες και τις επιτυχίες του. Στο βιβλίο του, επιδιώκει να προσφέρει μια αφήγηση βασισμένη στον αληθινό χαρακτήρα του Ντεπ.


Ειδήσεις σήμερα:

Καίγονται δύο εργοστάσια χαρτικών και πλαστικών από την πυρκαγιά στις Αχαρνές - Μήνυμα του 112, βίντεο και φωτογραφίες

Στον τελικό με φοβερή ανατροπή και υπογραφή του 16χρονου Γιαμάλ η Ισπανία, 2-1 την Γαλλία - Δείτε τα γκολ

Τουλάχιστον 29 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου στη Γάζα την ώρα που στο προαύλιο του έπαιζαν ποδόσφαιρο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης