Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: Το λάθος ήταν δικό μου γιατί δεν πήγαινα στους γιατρούς

Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: Το λάθος ήταν δικό μου γιατί δεν πήγαινα στους γιατρούς

Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς, πρόσθεσε η ηθοποιός

vana-mparmpa
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και τους λόγους που αποφεύγει να μιλάει για αυτό.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε αρχικά, στην ανοσοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται. «Αυτές τις μέρες, έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι. Δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια», είπε χαρακτηριστικά.
barba-
Όπως είπε στη συνέχεια, δεν φοβάται καθόλου τον θάνατο ή ότι μπορεί να πάθει κάτι. Την τρομάζει όμως, η σκέψη να μην έχει τακτοποιήσει το παιδί της. «Δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά», εξήγησε.

Κλείσιμο
Τέλος, αποκάλυψε πόσο καιρό ταλαιπωρείται με την υγεία της. «Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα, έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδερφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο, ούτε τη διάθεση, ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω κι αυτή την επέμβαση. Σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη "καρκίνος" δίπλα από το όνομά μου», είπε κλείνοντας.

«Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Αναφορικά με τις θεραπείες που ακολουθεί, η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε πριν έναν μήνα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε δηλώσει: «Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες και όλα, πάω καλύτερα» χωρίς, ωστόσο, να πει περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eajwji0fbt)

Στην ίδια συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα είχε μιλήσει για τη μητέρα της και την άνοια που αντιμετώπιζε. Η μητέρα της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και η ηθοποιός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της, αλλά προετοιμασμένη, καθώς ήταν μακροχρόνιο το πρόβλημα. Όπως είχε αναφέρει πριν τον θάνατό της: «Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d197ax0z1h0p)

«Όλα πάνε καλά» είχε δηλώσει πριν έναν χρόνο η ηθοποιός
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, τον Οκτώβριο του 2023, στην εκπομπή «Πρωινό», σχολιάζοντας πως εκείνο το καλοκαίρι, ήταν το χειρότερο της ζωής της. Η ηθοποιός είχε πει τότε: «Όλα πάνε καλά και η ανοσοθεραπεία μας και όλα τα θέματα μας και τώρα πια μπορεί και εγώ να ξαναβγώ στη δουλειά» και είχε προσθέσει: «Θέλω να δώσω και γω μια ελπίδα και χαρά στους ανθρώπους που όταν τα αποτελέσματα τους δεν είναι καλά... πρέπει να παίρνουμε δύναμη να μην πέφτουμε κάτω και να αγωνιζόμαστε. Ήταν ένα είδος δειλίας αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να λέμε ότι μας ψάξουμε θα βρουν κάτι».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwheuff70dqp)

Κλείνοντας τη συνέντευξή της τότε, η Βάνα Μπάρμπα είχε τονίσει τα εξής: «Μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου γιατί είχα και από την οικογένειά μου σοβαρό χτύπημα που δεν το άντεξα τόσο έχασα την αδερφή μου από την επάρατη νόσο μετά και εγώ κλείστηκα. Ήταν ένα μάθημα ζωής εν ολίγοις, όπου δεν έχουμε το δικαίωμα να πέφτουμε γιατί έχουμε τα παιδιά, έχουμε εμάς. Πέρασα μία εποχή, ένα σκοτάδι».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καίγονται δύο εργοστάσια χαρτικών και πλαστικών από την πυρκαγιά στις Αχαρνές - Μήνυμα του 112, βίντεο και φωτογραφίες

Στον τελικό με φοβερή ανατροπή και υπογραφή του 16χρονου Γιαμάλ η Ισπανία, 2-1 την Γαλλία - Δείτε τα γκολ

Τουλάχιστον 29 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου στη Γάζα την ώρα που στο προαύλιο του έπαιζαν ποδόσφαιρο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης