Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ εύχονται χρόνια πολλά στην κόρη τους με ένα βίντεο

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ εύχονται χρόνια πολλά στην κόρη τους με ένα βίντεο

Χάρπερ Σέβεν, είσαι ο κόσμος μου, της γράφει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

David_Beckham-harper
Η Χάρπερ Μπέκαμ γιορτάζει σήμερα, 10 Ιουλίου, τα γενέθλιά της και οι γονείς της, της ευχήθηκαν και δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο η Βικτόρια, όσο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, βίντεο με διάφορες στιγμές από τη ζωή της μικρής τους κόρης.

Στις αναρτήσεις τους, οι Μπέκαμ εξέφρασαν την αγάπη τους για την κόρη τους. Πρώτη η Βικτόρια Μπέκαμ, έγραψε: «Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη. Είσαι γλυκιά και ευγενική και το χαμόγελό σου ζεσταίνει τις καρδιές μας κάθε μέρα. Είσαι πραγματικά τα πάντα Χάρπερ Σέβεν και είμαστε τόσο περήφανοι για την χαρούμενη, όμορφη, ταλαντούχα νεαρή κοπέλα που γίνεσαι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Κλείσιμο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σειρά του, έγραψε στη δική του ανάρτηση, την οποία συνόδεψε με το ίδιο βίντεο: «Χαρούμενα 13α γενέθλια στο όμορφο κοριτσάκι μου. Ο μπαμπάς είναι τόσο περήφανος για σένα, μεγάλωσες και έγινες μια ευγενική, γενναιόδωρη και μια όμορφη νεαρή κυρία με την πιο εκπληκτική καρδιά και το πιο καταπληκτικό χαμόγελο που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ. Να είσαι πάντα το όμορφο άτομο που είσαι. Χάρπερ Σέβεν, είσαι ο κόσμος μου».


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η κόρη του, Χάρπερ, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και πολλές από τις αναρτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή στα social media, έχουν να κάνουν με τις κοινές τους δραστηριότητες.

Σε βίντεο που είχε ανεβάσει μέσω Instagram, ο Μπέκαμ καταγράφει την ώρα που η κόρη του τον βάφει με καλλυντικά. Παράλληλα, ακούνε ένα τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ, με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ να ψιθυρίζει τους στίχους χαμογελαστός. «Η μικρή μου μακιγιέζ είναι καλή και έχει μια υπέροχη λίστα αναπαραγωγής της Τέιλορ Σουίφτ. Ερχόμαστε μαμά ❤️» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, απευθυνόμενος στη Βικτόρια Μπέκαμ.

Δείτε το βίντεο



Φωτογραφία άρθρου:
Splashnews.com/IDEAL IMAGES


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης