Γιώργος Χρυσοστόμου: Αποκάλυψε την άγνωστη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν 17 χρονών

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή του σε βιντεοκλίπ του Πασχάλη Τερζή

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του και την άγνωστη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τον Πασχάλη Τερζή.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που φοιτούσε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και στην πρώτη του επαγγελματική δουλειά με τον Πασχάλη Τερζή. Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήταν σε ένα βιντεοκλίπ του Πασχάλη Τερζή, τότε που ήταν μόδα να κάνουμε οι ηθοποιοί βιντεοκλίπ. Ήμουν στο 2ο έτος της δραματικής σχολής και έκανα το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Φαντάσου" του Πασχάλη Τερζή. Σε αυτό ήμουν εγώ και η Ιωάννα Λίλλη».

Δείτε το βίντεο

«Τότε νομίζω πως είχε βγει μόλις Playmate και το βιντεοκλίπ είχε γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Ένας άλλος συμμαθητής μου είχε κάνει βιντεοκλίπ για τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα και ήταν πολύ πιο… ποιοτικός, έλεγε “έχω κάνει Νταλάρα” και τέτοιες μπούρδες της εποχής», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για την guest εμφάνιση που είχε κάνει σε παλαιότερη εκομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Χαρακτηριστικά, θυμήθηκε: «Λίγο πριν από αυτό, είχα κάνει και μια μεγάλη εμφάνιση ως φωτομοντέλο στον "Πρωινό Καφέ" με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρόδο. Θυμάσαι κάποτε που πήγαιναν τα πρωινάδικα στα νησιά με καπελαδούρες, καναπέδες, και λοιπά; Τότε θυμάμαι πως δούλευα σε ένα μπαρ, 16 – 17 χρονών. Eίχε έρθει ο στιλίστας του "Πρωινού Καφέ" και μου είπε “θέλεις να βγάλεις 80.000 δραχμές;”. 80.000 δραχμές είναι τώρα 250 ευρώ αλλά τότε ήταν πολύ καλά λεφτά. Έβγαζες μήνα και λίγο πιο πριν έπαιρνες και αυτοκίνητο».

Συγχρόνως, τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος για τη δουλειά του: «Δεν με νοιάζει αν βρει κανένας αυτό το αρχείο, γιατί είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Για καιρό αυτά ήταν λίγο ταμπού, “μην τα πεις” και η “κουλτούρα” και αυτά. Ήταν, όμως, δουλειά. 17 χρονών, που σου είπαν να την κάνεις γι’ αυτά τα λεφτά. Έκανα πασαρέλα με ρούχα, τζελ στο μαλλί από αυτό το βαζάκι με τη χτένα, γυαλί, σακάκι, γυμνός από μέσα και άτριχος τότε, παντελόνι και ξυπόλυτος».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr