Πιερίδη για Κοψιάλη: Αν ήμουν μάνα του παιδιού που μάσησε τη γόπα, θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις

Ενώ τόνισε πως ο YouTuber έχει και άλλα παρατράγουδα πίσω του

H Μαριάντα Πιερίδη τοποθετήθηκε ως προς το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τον Φειδία Παναγιώτου, στο οποίο βάζουν περαστικούς νεαρούς που συναντούν στον δρόμο να περάσουν διάφορες εξευτελιστικές δοκιμασίες με χρηματικό αντάλλαγμα, στο πλαίσιο διαδικτυακής εκπομπής.

Το εν λόγω κλιπ συγκέντρωσε αρκετές αντιδράσεις, καθώς, μεταξύ άλλων, ο Φειδίας Παναγιώτου έχει εκλεγεί Ευρωβουλευτής της Κύπρου. Ο ίδιος, ως απάντηση στο συζητημένο βίντεο, παραδέχτηκε το λάθος του, τονίζοντας πως είναι μόλις 24 ετών.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Summer’s Cool», την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

«Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει και άλλα παρατράγουδα πίσω του, δεν ήταν το πρώτο», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με τη δοκιμασία, κατά την οποία ζητήθηκε από ένα ανήλικο αγόρι να μασήσει τη γόπα τσιγάρου προκειμένου να κερδίσει 50 ευρώ, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πρόκειται για ανήλικο παιδί, ένας έφηβος που μάσησε την γόπα. Εγώ αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις. Θα την πλήρωνε ο συγκεκριμένος και η οικογένειά του».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τη σειρά του, σημείωσε: «Πλέον πρέπει να καταλάβει αυτός ο άνθρωπος ότι ό, τι έκανε μέχρι τον Ιούνιο το έκανε ως ο Φειδίας ο youtuber. Τώρα είναι ο Φειδίας ο Ευρωβουλευτής,, άσχετα αν έχει ορκιστεί ακόμα. Πλέον έχουν άλλη βαρύτητα αυτά που κάνει και αυτά που λέει και αυτά που κάνει δεν έχουν δικαιολογία δεν ήξερα, δεν διάβασα, δεν είδα...».

Σε άλλο σημείο, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε: «Αυτό με τα challenges δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι Ευρωβουλευτής ή το οτιδήποτε. Επίσης, το ότι βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι είναι μικρός. Και αυτό λάθος».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr