Δημήτρης Κόκοτας: Από τον Σεπτέμβριο και μετά αν όλα πάνε καλά θα δούμε ξανά τι μπορεί να γίνει, είπε η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: Από τον Σεπτέμβριο και μετά αν όλα πάνε καλά θα δούμε ξανά τι μπορεί να γίνει, είπε η Ματίνα Παγώνη

Αυτό που ελπίζουμε τους επόμενους μήνες που θα μείνει στη ΜΑΦ είναι να βελτιωθεί η κατάστασή του, δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

kokotas_12
Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, στην εκπομπή «Summer’s Cool» την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και έκτοτε βρίσκεται σε νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάστασή του και δήλωσε ότι από τον Σεπτέμβρη αν όλα πάνε καλά θα γίνει εκ νέου αξιολόγηση του ασθενή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2lvpkt0utpl)
Κλείσιμο

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ τον Δημήτρη Κοκότα και όλο αυτό το διάστημα το απέδειξε και θέλει να μαθαίνει πώς πηγαίνει. Η κατάσταση από την αρχή είπαμε ότι ήταν σοβαρή, με τις επιπλοκές της και με μια ομάδα που δίνει μάχη μαζί με τον ίδιο για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση».

Επίσης, πρόσθεσε: «Έχει βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι στη ΜΑΦ, τη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί θα παραμείνει εκεί και είναι περισσότερες ώρες η επαφή με τους συγγενείς του, γιατί αυτό τον βοηθάει να είναι αρκετές ώρες με τους συγγενείς του. Αντιδρά στα επώδυνα, όπως έχουμε πει, και η κατάσταση παραμένει όπως ήταν τον τελευταίο καιρό, ελπίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός του θα αντιδρά σιγά-σιγά. Με τον καθημερινό απεικονιστικό έλεγχο που γίνεται θα έχουμε την εξέλιξη όλης της κατάστασης τους επόμενους μήνες. Από την αρχή είχα πει ότι δεν θα είναι γρήγορο το εξιτήριο».

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη τόνισε: «Ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός και δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς ποια θα είναι η εξέλιξη. Αυτό που ελπίζουμε τους επόμενους μήνες που θα μείνει στη ΜΑΦ να βελτιωθεί η κατάσταση του και σιγά-σιγά, μετά τον Σεπτέμβρη αν όλα πάνε καλά, να συζητήσουμε και να δούμε ξανά τι μπορεί να γίνει».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης