Κατερίνα Καραβάτου: Σιχαίνομαι την αγένεια στο επαγγελματικό περιβάλλον και δεν θέλω πισώπλατα μαχαιρώματα

Θέλω οι άνθρωποι να έρχονται χαρούμενοι στη δουλειά τους, να δημιουργώ ένα πολύ καλό περιβάλλον, ανέφερε

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τις συνεργασίες της και τις επαγγελματικές σχέσεις της στον χώρο της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι έχει τύχει να απογοητευτεί με ανθρώπους λόγω του τρόπου που έχουν συμπεριφερθεί.

Για το αν έχει εκπλαγεί και πληγωθεί κατά τη διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση από ανθρώπους, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»: «Προφανώς. Γιατί αυτά είναι τα δομικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Όταν είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι σταράτες, ξεκάθαρες κουβέντες κι αυτές δεν υπάρχουν, πάντοτε θα απογοητεύεσαι, πάντοτε θα λυπάσαι. Ίσως ο τρόπος που συμβαίνει πια, να μην είναι ο ίδιος κι ίσως το μέγεθος να μην είναι το ίδιο, μέσα μου όμως ξέρω καλά πως την ίδια απήχηση έχουν και οι καλές και οι κακές συμπεριφορές».

Και πρόσθεσε: «Κι όταν βλέπεις κάπου πως σε εκτιμούν, πως σε σέβονται -και στο λένε-, γιατί είναι κάτι που αξίζει συγχαρητηρία, παρόλο που αυτό θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό και το αναμενόμενο, εν τέλει δεν είναι. Έχω μάθει πλέον πως μπορώ να περιμένω τα πάντα! Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό με ευχαριστεί! Γιατί ποτέ δεν ευχαριστεί κανέναν όταν δεν του φέρονται σωστά ή όταν τον κοροϊδεύουν και δεν κρατούν τον λόγο τους. Είμαι, όμως, πιο προετοιμασμένη».

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για ανθρώπους που έβαλε στον επαγγελματικό ή και στον προσωπικό της κύκλο, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Είναι αδύνατον να μην έχει συμβεί αυτό σε μια πορεία ζωής. Πάντως είναι λίγες οι φορές που να έχω πέσει δραματικά έξω! Γι’ αυτό και, σε ό, τι αφορά στην δουλειά, έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουμε δουλέψει μαζί – θέλω οι άνθρωποι να έρχονται χαρούμενοι στη δουλειά τους, να δημιουργώ ένα πολύ καλό περιβάλλον, δεν αντέχω τις φωνές και τις αντιπαραθέσεις, σιχαίνομαι την αγένεια, δεν θέλω πισώπλατα μαχαιρώματα ούτε διαδρομιστές που να γυρνάνε και λένε διάφορα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr