Ζόζεφιν για τον χωρισμό των γονιών της: Καταλάβαινα πως δεν ήθελαν να είναι μαζί

Ζόζεφιν για τον χωρισμό των γονιών της: Καταλάβαινα πως δεν ήθελαν να είναι μαζί

Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολλοί νέοι, στα 18 τους, περιέγραψε η τραγουδίστρια

zozefin
Η Ζόζεφιν μίλησε για το διαζύγιο των γονιών της, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία, τον τρόπο που το διαχειρίστηκε και τα ετεροθαλή αδέλφια της.

Για τον χωρισμό των γονιών της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί. Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δυο γιατί ουσιαστικά
μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολλοί νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 χρονών. Αλλά τον έβλεπα συνέχεια».

Επίσης, μίλησε για τα δυο ετεροθαλή αδέλφια της, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δυο χρόνια αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδελφός μου, Ερρίκος, που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Οι τρεις μας είμαστε πολύ αγαπημένοι. Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέλφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης