Ολίβια Μαν - Τζον Μαλέινι: Παντρεύτηκε το ζευγάρι

Ολίβια Μαν - Τζον Μαλέινι: Παντρεύτηκε το ζευγάρι

Η ηθοποιός, πριν από λίγους μήνες, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

munn-mulaney
Η Ολίβια Μαν και ο Τζον Μαλέινι παντρεύτηκαν μετά από 3 χρόνια σχέσης. 

Η 44χρονη ηθοποιός και ο 41χρονος κωμικός, οι οποίοι έχουν έναν γιο, τον 2χρονο Mάλκολμ, είναι και επίσημα παντρεμένοι, σύμφωνα με το PEOPLE.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο σε μια απλή και πολύ μικρή τελετή στο σπίτι ενός φίλου στη Νέα Υόρκη, είπε πηγή από το περιβάλλον του Μαλέινι στο PEOPLE. Μόνο ο γιος τους και ένας μάρτυρας ήταν παρόντες.
Κλείσιμο
Η είδηση έρχεται τέσσερις μήνες αφότου η Μαν αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2023.

«Συνειδητοποιείς ότι ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποια είσαι, δεν τον νοιάζει αν έχεις μωρό ή αν δεν έχεις χρόνο», δήλωσε στο PEOPLE τον Απρίλιο. «Έρχεται κατά πάνω σου και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τον αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο».

Η Μαν υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και στη συνέχεια σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση το περασμένο φθινόπωρο. Έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε διάστημα 10 μηνών και τον Απρίλιο του 2024 υποβλήθηκε επίσης σε υστερεκτομή.

Σε συνέντευξή του στη Vogue τον Μάιο, ο Μαλέινι εξήρε τη δύναμη της Μαν.
354519069_945787150014165_6020813743603132817_n

«Η Ολίβια και εγώ έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί τα τελευταία δύο χρόνια», είπε στο δημοσίευμα. «Απλά δίπλα-δίπλα, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε. Και ως άντρας της, ένιωθα τόσο φοβισμένος όσο και προστατευτικός. Ακόμα και με τον Μάλκολμ στην αγκαλιά της και εμένα εκεί να της κρατάω το χέρι, θα πάλευε σωματικά μόνη της αυτή την ασθένεια».

Καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας και της ανάρρωσής της, ο Μαλέινι ήταν στο πλευρό της.

«Θα ήταν σαν να σκαρφάλωνα σε ένα παγόβουνο χωρίς αυτόν», δήλωσε η Μαν στο PEOPLE. «Δεν νομίζω ότι είχε ούτε μια στιγμή για τον εαυτό του, ανάμεσα στο να είναι ένας απίστευτα γενναιόδωρος πατέρας και να πηγαίνει από και προς το νοσοκομείο- να πηγαίνει τον Μάλκολμ στο πάρκο, να τον βάζει για ύπνο, να πηγαίνει στο Cedars-Sinai [σ.σ. νοσοκομείο], να κάνει παρέα μαζί μου, να πηγαίνει σπίτι, να βάζει τον Μάλκολμ για ύπνο, να επιστρέφει σε μένα. Και τα έκανε όλα αυτά με ευχαρίστηση».
28440719__1_

Ο Μαλέινι την κράτησε επίσης να γελάει κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης. «Είναι ό, τι καλύτερο, εκτός από τη στιγμή που μόλις έχεις βγει από το χειρουργείο και πονάς να κουνηθείς ή ακόμα και να γελάσεις», είπε η Μαν. «Τον ανάγκασα να φύγει από το δωμάτιο μερικές φορές επειδή με έκανε να γελάω πάρα πολύ δυνατά».

Η σχέση της Μαν και του Μαλέινι έγινε γνωστή τον Μάιο του 2021. Εκείνο τον Σεπτέμβριο, ο διάσημος stand-up κωμικός αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο talk-show, «Late Night with Seth Meyers», ότι αυτός και η Μαν περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης