Hulu: Ανακοίνωσε σειρά ντοκιμαντέρ για την κληρονομιά του Baywatch

Μια νοσταλγική και διορατική εξερεύνηση του Baywatch, του πολιτιστικού φαινομένου που καθόρισε μια εποχή, αναφέρει η επίσημη σύνοψη

Το Hulu ανακοίνωσε την τετραμερή σειρά ντοκιμαντέρ του ABC News Studios με τίτλο, «After Baywatch: Moment in the Sun», η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Ο Μάθιου Φέλκερ είναι ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης πίσω από το ντοκιμαντέρ, το οποίο ξεκίνησε την παραγωγή το 2019.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το ντοκιμαντέρ υπόσχεται «μια νοσταλγική και διορατική εξερεύνηση του "Baywatch", του πολιτιστικού φαινομένου που καθόρισε μια εποχή, και μια άνευ προηγουμένου ματιά στους σταρ που έδωσαν ζωή στους πιο διάσημους ναυαγοσώστες του κόσμου. Μέσα από δεκάδες νέες συνεντεύξεις των ηθοποιών και υλικό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το πώς η σειρά κατέγραψε τη μυθολογία της κουλτούρας της παραλίας της Καλιφόρνιας, καθόρισε τα πρότυπα ομορφιάς για μια ολόκληρη γενιά και κεφαλαιοποίησε το ρητό "το σεξ πουλάει"».
Μεταξύ των μελών του καστ και των παραγωγών που έδωσαν συνέντευξη είναι οι Νικόλ Έγκερτ, Κάρμεν Ηλέκτρα, Μπίλι Γουόρλοκ, Αλεξάνρα Πολ, Γκρέγκορι Άλαν Γουίλιαμς και Ντέιβιντ Τσοκάτσι. Ωστόσο, απουσιάζει ο πρωταγωνιστής της σειράς Ντέιβιντ Χέισελχοφ.

Σύμφωνα με το ABC News Studios, η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης μια «συνέντευξη της Πάμελα Άντερσον που δεν έχει προβληθεί ποτέ και πάνω από μια δεκαετία βίντεο που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ οι ίδιοι οι συντελεστές. Αυτά τα ειλικρινή και προσωπικά αποσπάσματα προσφέρουν στους θεατές μια μοναδική ματιά στην πραγματική δυναμική, τους αγώνες, τις φιλίες και τις στιγμές που συνέβησαν εκτός κάμερας. Η σειρά διερευνά επίσης τον αντίκτυπο της σειράς στην ποπ κουλτούρα και τη διαρκή κληρονομιά της».

Το «Baywatch», που δημιουργήθηκε από τους Μάικλ Μπερκ, Ντάγκλας Σουόρτζ και Γκρέγκορι Τζ. Μπόναν, με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ, προβλήθηκε αρχικά από το 1989 έως το 1999. Ανασχεδιάστηκε ως «Baywatch: Hawaii» από το 1999 έως το 2001. Το «Baywatch» προβλήθηκε σε περισσότερες από 145 χώρες κάποια στιγμή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τηλεοπτική σειρά. Το Fox έχει προγραμματίσει ένα reboot του «Baywatch». 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr