Severance: Τον Ιανουάριο του 2025 η 2η σεζόν

Severance: Τον Ιανουάριο του 2025 η 2η σεζόν

Η βραβευμένη θρίλερ σειρά επιστρέφει

severance
Την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, η Apple TV+ ανακοίνωσε ότι το «Severance», η σειρά θρίλερ, θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2025.

Η σειρά της Apple TV+ επικεντρώνεται σε μια ομάδα εργαζομένων που έχουν υποβληθεί σε «αποχωρισμό», μια διαδικασία που διαχωρίζει την εργασιακή τους προσωπικότητα από το ποιοι είναι στον πραγματικό κόσμο.

Δείτε το teaser
Severance — Season 2 Date Announcement | Apple TV+
Ο Άνταμ Σκοτ πρωταγωνιστεί ως Μαρκ Σκάουτ, ένας εργαζόμενος της Lumon Industries που συμφωνεί να πάρει αποζημίωση για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της συζύγου του. Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του καλύτερού του φίλου και πρώην υπαλλήλου της Lumon, Πίτι, συνεργάζεται με τη νεοπροσληφθείσα Χέλι (Μπριτ Λάουερ) και άλλους συναδέλφους του, τον Ντίλαν (Ζακ Τσέρι) και τον Ίρβινγκ (Τζον Τερτούρο), για να αποκαλύψουν το πλέγμα συνωμοσιών της εταιρείας.

Κλείσιμο
Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Νταν Έρικσον. Στον επερχόμενο κύκλο θα επιστρέψουν οι βασικοί ηθοποιοί και θα προστεθεί η Σάρα Σνουκ, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «Succession». Ο Μπεν Στίλερ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς και θα σκηνοθετήσει πέντε επεισόδια της νέας σεζόν.

Παράλληλα με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η streamig υπηρεσία δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο teaser που δίνει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η 2η σεζόν του Severance θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 17 Ιανουαρίου 2025.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης