Μαρίνα Ασλάνογλου: Αποχαιρετά τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες - Το ταξίδι αυτό σήμερα τελειώνει

Μαρίνα Ασλάνογλου: Αποχαιρετά τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες - Το ταξίδι αυτό σήμερα τελειώνει

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 φτάνει απόψε στο τέλος της 

melina-makri__2_
Οι Ψυχοκόρες ρίχνουν αυλαία απόψε και η Μαρίνα Ασλάνογλου αποχαιρετά την ηρωίδα της. 

Η ηθοποιός, που υποδύθηκε την Ευανθία Νάτση στη σειρά, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να αποχαιρετήσει τον ρόλο της.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έφτιαξε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από τα παρασκήνια της σειράς και στη λεζάντα της δημοσίευσής της εξέφρασε τα συναισθήματά της για το φινάλε.

Αρχικά, έγραψε: «Και έφτασε η στιγμή που το ταξίδι αυτό σήμερα τελειώνει… Τα συναισθήματα ανάμεικτα και η συγκίνηση μεγάλη! Θυμάμαι την μέρα που πήγα για το δοκιμαστικό… Ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης, η Φρόσω Ράλλη και η Σοφία Δημοπούλου μου μίλησαν για τις Ψυχοκόρες, Άννα Λουιζίδη, Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μαριάννα Κιμούλη, Ασημένια Βουλιώτηξ και για την Ευανθία Νάτση. Μια γυναίκα από την επαρχία, από το Καμαρωτό της Τρίπολης. Μια γυναίκα δυναμική αλλά και υποταγμένη και το πιο βασικό μια γυναίκα τελείως διαφορετική από μένα.. Διαβάζοντας τα σενάρια και τον υπέροχο ρόλο που έγραψε η Πένυ Φυλακτάκη ένιωσα τυχερή και ευλογημένη!».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τις στιγμές που πέρασαν μαζί. «Γνωρίζοντας και τους ηθοποιούς, το Νατσέικο όπως λέμε μεταξύ μας, ένιωσα ασφάλεια και χαρά γιατί δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια σχέση ζωής και όχι περιστασιακή! Και το απέδειξαν γιατί όταν περνούσα μια δύσκολη περίοδο στην ζωή μου στην διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν όλοι εκεί δίπλα μου! Πάντα! (...)Με τους άλλους ηθοποιούς δεν βρεθήκαμε στα γυρίσματα, βρεθήκαμε όμως σε άλλες εκδηλώσεις πάντα με αγάπη και χαρά! Σας ευχαριστώ όλους!!! Σήμερα λοιπόν είναι το τελευταίο επεισόδιο… Αντίο Ευανθία Νάτση, Αντίο Νάτσαινα…».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Σε θερινή έξαρση, τετραπλασιάστηκαν οι νοσηλευόμενοι - Έως πότε θα διαρκέσει

Καιρός - Θοδωρής Κολυδάς: Γιατί θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Ανησυχία για τους Εβραίους στην Ευρώπη, αντιμέτωποι με κύμα αντισημιτισμού λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης