Nτέμι Μουρ: Προσπαθεί να γίνει και πάλι νέα στο teaser του Substance

Η ταινία απέσπασε ένα 13λεπτο χειροκρότημα και το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στην παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών

Κυκλοφόρησε το teaser της ταινίας «The Substance», η οποία απέσπασε ένα 13λεπτο ενθουσιώδες χειροκρότημα και το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στην παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Πρωταγωνιστούν η Μάργκαρετ Κουάλεϊ, η Ντέμι Μουρ και ο Ντένις Κουέιντ σε σκηνοθεσία της Γαλλίδας Κοραλί Φαρζά, η οποία επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη, επτά χρόνια μετά το θρίλερ δράσης «Revenge», σύμφωνα με το Deadline.

Δείτε το teaser

Η Ντέμι Μουρ στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της, υποδύεται την Ελίζαμπεθ Σπαρκλ, μια βραβευμένη ηθοποιό με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, που τώρα είναι η γυμνάστρια ενός πρωινού τηλεοπτικού σόου. Όταν απολύεται για μια νεότερη πιο σέξι παρουσία, θα ανακαλύψει μια μυστηριώδη ουσία που υπόσχεται να βγάλει από μέσα της τον καλύτερο εαυτό της.

«Ονειρευτήκατε ποτέ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Νεότερη, πιο όμορφη, πιο τέλεια... Με το "Substance", μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εκδοχή του εαυτού σας, Απλά μοιραστείτε τον χρόνο. Μία εβδομάδα για τον έναν, μία εβδομάδα για τον άλλον. Μια τέλεια ισορροπία επτά ημερών. Εύκολο δεν είναι; Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες, τι μπορεί να πάει στραβά;», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Την παραγωγή αναλαμβάνει η σκηνοθέτις με τους Έρικ Φέλνερ και Τιμ Μπέβαν μέσω της εταιρείας παραγωγής Working Title. Το φιλμ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Το παράδοξο στα Ιωάννινα - Σε δύο ώρες η θερμοκρασία έπεσε 16ᵒC και η υγρασία έφτασε στο 99%

Αγγλία: Έφτιαξε ελληνική ταβέρνα στον κήπο του για να τιμήσει τον πατέρα του και δωρίζει τις εισπράξεις σε φιλανθρωπίες

Επιχείρηση «καταστρέψτε τη θέα» στον Άλιμο: Παλιά αυτοκίνητα του δήμου μεταφέρθηκαν μπροστά από παραλιακά μαγαζιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr