Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αποχαιρετά τις «Ψυχοκόρες» - Δύσκολα θα σας ξεχάσω, γράφει

Η σειρά του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία - Δείτε την ανάρτησή της

Η σειρά του ANT1 «Ψυχοκόρες» έφτασε στο τέλος της και η Νεκταρία Γιαννουδάκη έκανε μια ανάρτηση στα social media.

Η ηθοποιός θέλησε να πει το δικό της αντίο στον ρόλο της και να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της για τη συνεργασία τους.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη έφτιαξε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από τη σειρά και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξέφρασε τα συναισθήματά της, ενώ περιέγραψε ακόμα και τη στιγμή της οντισιόν της.

«Λίγα χαμόγελα έτσι για να ξορκίσουμε τη δυσκολία που εμπεριέχει ένα τέλος, ένας αποχαιρετισμός για μια δουλειά που αγαπήσαμε όλοι πολύ, κοινό και συντελεστές. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω. Και συνήθως παραλείπω ανθρώπους σημαντικούς τόσο για μένα, όσο και για την ίδια τη δουλειά», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μάριε δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φράση σου, μόλις τελείωσα το δοκιμαστικό. "Εείσαι η Αρχοντούλα". Αν ήξερες τι δύναμη μου έδωσε αυτό.... Ευγνωμοσύνη τεράστια για αυτήν την σύνθετη ρολάρα που είχα να αναμετρηθώ, για τους σεναριογράφους μας, που έπειτα από έρευνα σκέφτηκαν και έγραψαν όλα αυτά, τους σκηνοθέτες μας που μας οδήγησαν σε δρόμους ουσιαστικούς και δημιουργικούς, τους διευθυντές φωτογραφίας με την εμμονή τους στη λεπτομέρεια, τους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτό το σύμπαν σκηνογραφικά, τους ενδυματολόγους με αυτήν τη χρωματική παλέτα και τα απίθανα υφάσματα, τις υπέροχες που μας έντυναν τους βοηθούς σκηνοθέτες (πόση κούραση αλλά και πόσο χιούμορ) τις ατομάρες που μας έβαφαν και μας χτένιζαν, τους λεπτομερέστατους τύπους στον ήχο αλλά και στο ζουμ, τους ηλεκτρολόγους μας, τους παραγωγούς, τους διευθυντές παραγωγής, τους ακούραστος βοηθούς παραγωγής, το σκριπτ που έβγαζε το φίδι από την τρύπα, τους αιρετικούς που επέλεξαν τις μουσικές και κέρδισαν το στοίχημα, μα πάνω από όλα ευγνωμοσύνη για τους τόσο ταλαντούχους και δοτικούς συναδέλφους μου γιατί πώς να το κάνουμε η υποκριτική είναι ομαδικό άθλημα. "Κόρες της ψυχής" σας εύχομαι ολόψυχα όλα τα καλά... Λυπάμαι αφάνταστα που με κάποιους υπερταλαντούχους ηθοποιούς δεν είχαμε ούτε μια κοινή σκηνή και χαίρομαι πολύ για αυτούς που βρεθήκαμε και συμπράξαμε στο σκοτεινό Κοτρωτσεϊκο!!! Αντίο Αρχοντούλα μου, αντίο Ψυχοκόρες, δύσκολα θα σας ξεχάσω και είμαι σίγουρη πως οι ιστορίες σας ακόμα πιο δύσκολα θα ξεχαστούν».

Δείτε την ανάρτηση:




Ειδήσεις σήμερα:

Παραμένει ο Μπάιντεν στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ - Νίκησα τον Τραμπ μία φορά και θα τον νικήσω ξανά - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών: Δεν θα αποκαλύψουμε τα «όπλα» μας

Legends 2004 - UEFA All Stars 1-2: Ήττα της Εθνικής του Ρεχάγκελ στη γιορτή για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr