Power of Love - Σωτηρία: Μπήκα για την τηλεθέαση, δεν πιστεύω ότι όντως θα ερωτευτώ εδώ

Power of Love - Σωτηρία: Μπήκα για την τηλεθέαση, δεν πιστεύω ότι όντως θα ερωτευτώ εδώ

Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, πρόσθεσε

power-of-love__3_
Η Σωτηρία παραδέχτηκε πως δήλωσε συμμετοχή στο Power of Love καθαρά και μόνο για την τηλεθέαση.

Η 22χρονη body piercer και δημιουργός περιεχομένου, που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι, αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να μπει.

«Μπήκα στο παιχνίδι για να δείξω στους άνδρες πώς να διεκδικούν μια γυναίκα. Δεν κρύβω τον λόγο που μπήκα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ναι, και για την τηλεθέαση. Εγώ θα το πω, μπήκα και για την τηλεθέαση και μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας που όντως με κάνει να νιώσω πράγματα», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2mym9rguznd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, γιατί μπήκα στο Power of Love. "Μπήκε για την τηλεθέαση και να αυξήσει τους followers στα social media κι αυτά". Μπήκα για την εμπειρία, μπήκα για την τηλεθέαση, μπήκα μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας και με κάνει να νιώσω κάτι. Δεν πιστεύω ότι όντως θα ερωτευτώ εδώ».

Τέλος, εξήγησε πως η ίδια δεν πιστεύει ότι θα βρει κάποιον που να της ταιριάζει μέσα στο ριάλιτι, όμως είναι ανοιχτή να δοκιμάσει την τύχη της.

«Δεν είναι ότι μπαίνω προκατειλημμένη, αλλά είμαστε σε ένα παιχνίδι κι εγώ το βλέπω έτσι. Άμα υπάρχει όμως κάποιος και με κάνει να νιώσω κάτι, είμαι και ανοιχτή. Άμα με κάνει κάποιος να νιώσω κάτι, εννοείται πως πορεύομαι με αυτό», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Παραμένει ο Μπάιντεν στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ - Νίκησα τον Τραμπ μία φορά και θα τον νικήσω ξανά - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών: Δεν θα αποκαλύψουμε τα «όπλα» μας

Legends 2004 - UEFA All Stars 1-2: Ήττα της Εθνικής του Ρεχάγκελ στη γιορτή για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης