Κιμ Καρντάσιαν: Η τηλεπερσόνα είναι καλεσμένη στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι

Κιμ Καρντάσιαν: Η τηλεπερσόνα είναι καλεσμένη στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι

Μαζί με την αδερφή της, Κλόε - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

KIM-DFSADASDAS
Ο Ανάντ Αμπάνι, γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της Ινδίας Μουκές Αμπάνι, ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Ραντίκα Μέρτσαντ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, μαζί με την αδερφή της, Κλόε.

Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είχε μια θερμή υποδοχή κατά την άφιξή της, ενώ ανέβασε και σχετικά stories στο προσωπικό της προφίλ στο Ιnstagram. Σε ένα από αυτά, φοράει ένα λευκό σύνολο και σε ένα άλλο φαίνεται μέσα σε μία άμαξα με την αδερφή της.

Δείτε τα βίντεο
Καλεσμένη στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου, Ανάν Αμπάνι η Κιμ Καρντάσιαν

Κλείσιμο
Καλεσμένη στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου, Ανάν Αμπάνι η Κιμ Καρντάσιαν (2)
Ο τριήμερος γάμος φέρεται να κόστισε 100 εκατομμύρια λίρες και καλεσμένοι θα είναι μεταξύ άλλων, ο Mark Zuckerberg, η Ivanka Trump, ο Bill Gates και ο David Beckham, ενώ αναμένεται να εμφανιστούν και οι Justin Bieber, Adele, Drake και Lana Del Rey για να τραγουδήσουν.

Δείτε κι άλλα stories:

καρντα
Καταγραφη
κιμ
κιμμ

Οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου, με μία παραδοσιακή ινδουιστική τελετή και θα ακολουθήσει μία μεγαλειώδης δεξίωση το Σαββατοκύριακο. Η ημερομηνία του γάμου επιλέχθηκε με βάση τους γενέθλιους χάρτες του ζευγαριού.

Ο «γάμος της χρονιάς» όπως έχει ήδη χαρακτηριστεί στην Ινδία, θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα άνω των 16.000 ατόμων «Jio World Convention Centre» στη Βομβάη και στον πολυτελή 27 ορόφων πύργο της οικογένειας, το οποίο είναι το ακριβότερο ακίνητο στο κόσμο, μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης