Adele: Tέλος η Αμερική για την τραγουδίστρια - Η σταρ επιστρέφει στην Αγγλία

Οκτώ χρόνια αφότου μετακόμισε στο Λος Άντζελες, η τραγουδίστρια θα γυρίσει πίσω στην πατρίδα της

Η Adele φέρεται να σχεδιάζει να επιστρέψει στο Λονδίνο, αφού ολοκληρώσει τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας τους επόμενους μήνες.

Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος σύζυγός της, Ριτς Πολ, αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλς που ανήκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος και την ανοικοδομούν.

Η Adele μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2016. Αλλά οκτώ χρόνια αργότερα και χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ανακαίνιση της έπαυλής της θα ολοκληρωθεί σύντομα, φαίνεται ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια θέλει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της.
Η βοηθός της, Ρόουζ Μουν, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από μερικές εβδομάδες και αυτή τη στιγμή οργανώνει και την επιστροφή της τραγουδίστριας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Σχετικά με την επιστροφή της σταρ στο Λονδίνο, μια πηγή δήλωσε: «Είναι όλα μέρος μιας ευρύτερης επιστροφής στην πατρίδα της και μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, είπε ότι θα επιστρέψει. Η Ρόουζ έχει ήδη μετακομίσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Adele θα την ακολουθήσει. Ακριβώς όπως και στο ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι η Adele επιστρέφει στην πατρίδα της».

Η πηγή είπε ότι η Adele θα είναι για πάντα Βρετανίδα, εξ' ου και η επιθυμία να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Η Adele αυτή τη στιγμή κάνει ένα διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις για να ξεκουραστεί, πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει το σόου «Vegas Weekends With Adele» τον Οκτώβριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι τις 19 Ιουλίου - Έως 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξουν τα θερμόμετρα

Βρετανία: Ο δράστης του μακελειού με τη βαλλίστρα μπορεί να κράτησε για ώρες ομήρους τις 3 γυναίκες πριν τις σκοτώσει

CNN: Ομπάμα και Πελόζι ανησυχούν για τον Μπάιντεν, αλλά δεν μπορούν να τον πείσουν να αποσυρθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr