Φωτεινή Ντεμίρη: Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε μέσο για τον γιο μας, μόνο έτσι γίνονται τα πράγματα

Φωτεινή Ντεμίρη: Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε μέσο για τον γιο μας, μόνο έτσι γίνονται τα πράγματα

Δουλεύει όμως με ανθρώπους που εμείς δεν τους ξέρουμε και δεν λέει ότι είναι γιος μας, πρόσθεσε η ηθοποιός

ntemiri
Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για τον γιο της, τους ηθοποιούς με τους πολλούς followers που παίζουν σε θεατρικές παραστάσεις, το «Ναυάγιο» και άλλα.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου.

Η Φωτεινή Ντεμίρη αναφέρθηκε στην ενασχόληση του γιου της με την υποκριτική: «Είναι συγκινητικό να βλέπω τον γιο μου να προοδεύει στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μ’ αρέσει πολύ, το χαίρομαι, τον θαυμάζω και χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν. Περνάει ωραία και του αρέσει η δουλειά. Όταν βέβαια κάποιος είναι κοντινός σου άνθρωπος ή συγγενής, δεν μπορείς να τον κρίνεις καλά. Γιατί ξέρεις πως αναπνέει και που θα κοιτάξει μετά οπότε δεν γίνεται. Λοιπόν, προσπαθώ όταν τον βλέπω να αποστασιοποιούμαι και να τον βλέπω διαφορετικά. Μπορώ να το κάνω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτόν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2nll7fidftt)
Κλείσιμο

Επίσης, η ηθοποιός σχολίασε το γεγονός ότι ο γιος τους έχει γνωστούς γονείς του καλλιτεχνικού χώρου: «Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε μέσο, γιατί ζούμε σε μια εποχή που μόνο έτσι γίνονται τα πράγματα. Ο Τίτος δουλεύει όμως, ως επί το πλείστον, στο θέατρο με ανθρώπους που εμείς δεν τους ξέρουμε και δεν λέει ότι είναι γιος μας. Πάμε να τον δούμε στις πρεμιέρες και ξαφνιάζονται γιατί δεν τους το έχει πει ποτέ».
202002201148120_7730_FOTINI_NTEMIRI_TITOS_GRIGOROPOYLOS_XARIS_GRIGOROPOYLOS_1922020__1_
Η Φωτεινή Ντεμίρη με τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο και τον γιο τους, Τίτο

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός μοιράστηκε την άποψή της για τους θεατρικούς παραγωγούς που εστιάζουν στους διαδικτυακούς ακολούθους όταν σχεδιάζουν το καστ της παραγωγής τους. «Μπορεί να γεμίσει 1,2,3 μέρες αλλά μετά αν είναι κάτι που δεν αξίζει δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έρχονται οι followers, είναι μια ψευδαίσθηση αυτό που νομίζουν κάποιοι παραγωγοί ότι ανάλογα με τους followers, γιατί έχω δει παραστάσεις με big stars, με πάρα πολλούς followers που δεν πήγαν», σημείωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Φωτεινή Ντεμίρη συζήτησε και για τη φετινή συμμετοχή της στο «Ναυάγιο»: «Το "Ναυάγιο" ήταν μία τύχη, μια ευτυχής συγκυρία για την οποία και ήμουν πολύ χαρούμενη. Ίσως να μπορούσε να πάει και δεύτερη σεζόν αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να μην το τραβήξουν, να μην το ξεχειλώσουν, οπότε καλύτερα έτσι».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι τις 19 Ιουλίου - Έως 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξουν τα θερμόμετρα

Βρετανία: Ο δράστης του μακελειού με τη βαλλίστρα μπορεί να κράτησε για ώρες ομήρους τις 3 γυναίκες πριν τις σκοτώσει

CNN: Ομπάμα και Πελόζι ανησυχούν για τον Μπάιντεν, αλλά δεν μπορούν να τον πείσουν να αποσυρθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης