Ρέμπελ Γουίλσον: Οι παραγωγοί της ταινίας «The Deb» κατέθεσαν μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως υπεξαίρεσαν κεφάλαια από την ταινία και είχαν «ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων»

Η Ρέμπελ Γουίλσον δέχτηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τους παραγωγούς του «The Deb».

Η ηθοποιός πρόσφατα ισχυρίστηκε πως οι παραγωγοί υπεξαίρεσαν κεφάλαια από την ταινία και είχαν «ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Σε δικαστικά έγγραφα, που έλαβε η Page Six, η Αμάντα Γκοστ, ο Γκρέγκορ Κάμερον και ο Βινς Χόλντεν δήλωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εις βάρος της σταρ.

Όπως αναφέρουν, προσπαθεί να τους εκφοβίσει για να «ικανοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις της με τη διάδοση μοχθηρών ψεμάτων, αδιαφορώντας για την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα προκαλούσαν τα απερίσκεπτα λόγια της».

Χαρακτηρίζουν επίσης την ηθοποιός ως μια γυναίκα που δείχνει ότι ενεργεί σαν υπέρμαχος άλλων γυναικών καλλιτεχνών και σαν πληροφοριοδότης ενάντια στην καταχρηστική συμπεριφορά που επικρατεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά στην πραγματικότητα, είναι «ένας νταής που θα αγνοήσει τα συμφέροντα των άλλων, για να προωθήσει τα δικά του».

Επιπλέον, κατηγόρησαν την κωμικό ότι χορήγησε σε μια νεαρή καλλιτέχνιδα, τη Hannah Reilly, μια υποτροφία για να αναπτύξει το σενάριο για την ταινία «Τhe Deb» και ότι αναστατώθηκε όταν δεν δόθηκαν σε εκείνη τα συγχαρητήρια για τη συγγραφή.

«Ο στόχος της ήταν να κερδίσει τα εύσημα για δουλειά που δεν έκανε εκείνη και να επισκιάσει νέους, ανερχόμενους καλλιτέχνες που πραγματικά άξιζαν τα εύσημα», αναφέρεται στην αγωγή.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης: Πήρε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Ράμα

Συγκλονίζει η μαρτυρία Βρετανού για φυλακή στο Ντουμπάι: «Με βίασαν στο κελί μου και είδα βασανισμό μέχρι θανάτου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα - Ο τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr