Τσάνινγκ Τέιτουμ - Η σπάνια αναφορά του στη Ζόι Κράβιτζ: Είναι τόσο ξεχωριστή, ενοχλητικά κουλ

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την αρραβωνιαστικιά του στην ταινία «Blink Twice»

O Τσάνινγκ Τέιτουμ έδωσε συνέντευξη κι έκανε μια σπάνια αναφορά στην αγαπημένη του, Ζόι Κράβιτζ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Tonight Show με παρουσιαστή τον Τζίμι Φάλλον και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την αρραβωνιαστικιά του στην ταινία «Blink Twice».

Την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε η Ζόι Κράβιτζ. Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δεν μιλάει συχνά για τη σχέση τους, αφού προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, τώρα έκανε τη διαφορά. Αναφερόμενος στην ταινία και το πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπό σου, ο ηθοποιός δήλωσε για εκείνη: «Είμαι τόσο χαρούμενος που δουλεύουμε μαζί, που δεν ξέρω καν πώς να το εκφράσω με λέξεις. Είναι τόσο ξεχωριστή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την ηθοποιό, με χιουμοριστική διάθεση: «Είναι πραγματικά ενοχλητικά κουλ. Είναι ένα πρόβλημα αυτό».

Πρόσφατα, ο πατέρας της Ζόι Κράβιτς, Λένι αποκάλυψε πως εκείνη και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ σκοπεύουν να παντρευτούν την επόμενη χρονιά.

«Είναι ένας πραγματικά υπέροχος τύπος», δήλωσε ο Κράβιτζ στην εκπομπή «Zoë Ball and Friends» για τον μελλοντικό γαμπρό του. «Ανατράφηκε καλά. Ξέρεις, έχει τρόπους. Είναι γοητευτικός. Είναι ένας άνθρωπος με ψυχή. Και έτσι, έγινε μέλος της οικογένειας αρκετά γρήγορα». 

«Ταιριάζουν και είναι ερωτευμένοι. Θα κάνουμε τον γάμο του χρόνου», πρόσθεσε ο ροκ-σταρ.

Η είδηση ότι ο Τέιτουμ έκανε πρόταση γάμου στη Ζόι έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2023, δύο χρόνια αφότου το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει.

Η 35χρονη πρωταγωνίστρια του «High Fidelity» απαθανατίστηκε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, ενώ είχε πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι μαζί με τον ηθοποιό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του θρίλερ «Blink Twice», το οποίο θα αποτελέσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Κράβιτζ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr