Λόπεζ - Άφλεκ: Βιάζονται να «ξεφορτωθούν» την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς - Ο Μπεν θέλει να τελειώνει με αυτό το σπίτι, λέει πηγή

 Δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένος εκεί μέσα, υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως θέλουν να ξεμπερδεύουν μία και καλή με την έπαυλη που αγόρασαν, στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο US Weekly, το ζευγάρι βιάζεται να πουλήσει το ακίνητο, με τον Μπεν Άφλεκ να είναι εκείνος που πιέζει περισσότερο την κατάσταση.

«Πίστευαν ότι θα μπορούσαν να το πουλήσουν χωρίς καν να βάλουν αγγελία, αλλά επειδή θέλουν τα πράγματα να γίνουν γρήγορα, αναγκάστηκαν να το δημοσιοποιήσουν για να βρεθούν περισσότεροι πιθανοί αγοραστές», αναφέρει η πηγή.


Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, εκείνος που θέλει να συντομεύει με τη διαδικασία δεν είναι άλλος από τον Μπεν Άφλεκ. «Ο Μπεν είναι εκείνος που θέλει να τελειώνει με αυτό το σπίτι. Δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένος εκεί μέσα», υποστηρίζει η ίδια πηγή.

Αποκάλυψε επίσης, πως η απόφασή τους να βάλουν αγγελία του σπιτιού προς πώληση, πάρθηκε την τελευταία εβδομάδα.

Εξήγησε επίσης, πως το ζευγάρι δεν έμεινε ποτέ ευχαριστημένο με αυτή την επιλογή, ενώ το βρίσκουν «αρκετά μεγάλο» για τους δυο τους, αφού τα παιδιά τους σπάνια βρίσκονται όλα μαζεμένα εκεί.

Το σπίτι περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια. Η τιμή του ανέβηκε περίπου 8 εκατ. από την αρχική, με το ζευγάρι να ζητά 68 εκατ. δολάρια. 

Σύμφωνα με την αγγελία, το σπίτι έχει ανακαινιστεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Επιπλέον, διαθέτει έναν ξεχωριστό ρετιρέ ξενώνα 5.000 τετραγωνικών, ένα σπίτι για τον φύλακα, ένα άλλο φυλάκιο με δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο γκαράζ που χωράει έως 12 αυτοκίνητα και χώρο στάθμευσης για 80 ακόμα.



Όσο για τα δωμάτια αναψυχής, η έπαυλη περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα ρινγκ για μποξ, ένα μπαρ κι ένα γήπεδο μπάσκετ.

Το ζευγάρι πέρασε δύο χρόνια ψάχνοντας για την τέλεια «ερωτική φωλιά», πριν βρει τελικά το συγκεκριμένο ακίνητο τον Μάιο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λόπεζ και ο Άφλεκ αγόρασαν το σπίτι έναντι 60,85 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρά το γεγονός ότι ξόδεψαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, λέγεται ότι στον Άφλεκ δεν άρεσε ποτέ αυτό το σπίτι, καθώς ήταν μακριά από τα παιδιά του, όπως είχε πει πηγή από το περιβάλλον του.

Η Λατίνα σταρ μένει τους τελευταίους μήνες μόνη της στο σπίτι αυτό, καθώς όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσά τους ο Άφλεκ ξεκίνησε να ψάχνει για άλλο σπίτι.

Τον Μάιο τελικά, ο Άφλεκ μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο περίπου 30 λεπτά από το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr