Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της - Ποια θα είναι η νονά

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, τον Φεβρουάριο

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε με μία ανάρτηση στο Ιnstagram πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου γιου της, αλλά και ποια θα είναι η νονά του.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη κάθεται δίπλα σε ένα κορίτσι, σε έναν καναπέ. Στα επόμενα στιγμιότυπα, η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει δίπλα σε μια μελαχρινή κοπέλα, ενώ διαλέγουν βαφτιστικά.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της, τον γιο της θα βαφτίσει ένα κορίτσι που γνωρίζει από τα παιδικά του κιόλας χρόνια, ενώ η βάφτισή του θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, λέει πως τη γνώρισε σε ηλικία 20 ετών, όταν μετακόμισε στην Καισαριανή και μάλιστα, το κορίτσι ήταν μεγάλη θαυμάστριά της, ενώ παραμένει μέχρι και σήμερα, στα αγαπημένα της άτομα.

Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε: «Που να σας τα λέω… Μου φαίνεται σαν όνειρο... Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων... (πριν 7 χρόνια δηλαδή 😂)... Είχα την τύχη να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή!! Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή, γι' αυτό που είμαι, για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς! Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα. Δεν θα ξεχάσω τι μου είχες πει "θα χαθούμε τώρα εμείς;". Και σου είχα απαντήσει πως όποιος δεν θέλει να χαθεί, δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα εσύ μικρό μου κοριτσάκι, έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της... Εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες, ωριμάσες... Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου... Η συγκίνηση τεράστια… Θα σ' αγαπώ για πάντα».

Δείτε την ανάρτηση:


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr