Έλενα Κρίστενσεν για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της: Ήσουν ο καλύτερος, μας λείπεις

Το μοντέλο έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram για τον πατέρα της 

Η Έλενα Κρίστενσεν έκανε μια ανάρτηση για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της.

Το διάσημο μοντέλο έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αδυναμία που έτρεφε προς εκείνον και συχνά, κάνει δημοσιεύσεις στα social media αναφορικά με αυτόν.

Σε μια σειρά από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κρίστενσεν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες της μαζί του.

Στην πρώτη, ποζάρει στην αγκαλιά του, ενώ βρίσκονται σε ένα μπαλκόνι και πάνω σε αυτή γράφει: «Ένας χρόνος μπαμπά. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Μου λείπεις τόσο πολύ».
Στη συνέχεια, το μοντέλο δημοσίευσε μια κοινή τους selfie, στην οποία γράφει: «Εύχομαι να είσαι εκεί πάνω, πίνοντας μια μπύρα, τρώγοντας ταρτάρ, στοιχηματίζοντας στον ιππόδρομο και όντας διασκεδαστικός».

Τέλος, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου ο πατέρας της έπαιζε σκάκι με τον γιο της. «Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς και ο καλύτερος παππούς. Μας λείπεις και σε αγαπάμε πολύ».

Πριν λίγες ημέρες, η Έλενα Κρίστενσεν έκανε ακόμα μια ανάρτηση στα social media, σχετικά με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Το μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια και τον πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα παιδικά της χρόνια, έως και πρόσφατα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, αναφέρθηκε σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια, εκφράζοντας πόσο ευγνώμων είναι για όσα της χάρισε κι όσα της έμαθε.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Όταν σκέφτομαι τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια υπήρχε πάντα η παρουσία της ζεστασιάς, του γέλιου, της καλοσύνης και του χιούμορ σου μπαμπά. Αυτά τα χαμογελαστά μπλε μάτια σε κάθε φωτογραφία, κάθε ανάμνηση. Ήσουν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε πολλά αλλά οι συζητήσεις μας ήταν πάντα χαρούμενες και βαθιά χιουμοριστικές, συνήθως σύντομες και εύστοχες. Ένα από τα τελευταία πράγματα που μου είπες ήταν "το κατάλαβες αυτό ναι;"».

Συνεχίζει γράφοντας: «Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που το έμαθα. Το να σε έχω για μπαμπά μου ήταν το πιο όμορφο δώρο και είμαι βαθιά ευγνώμων. Σχεδόν ένας χρόνος χωρίς εσένα, αλλά σε σκέφτομαι κάθε μέρα και πάντα σε νιώθω να χαμογελάς στη μαμά και τα κορίτσια σου ♥️♥️♥️».

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr