Ολίβια Μαν για Σάνεν Ντόχερτι: Δεθήκαμε μέσα από τη μάχη μας με τον καρκίνο, είμαι συντετριμμένη από τον θάνατό της

Ολίβια Μαν για Σάνεν Ντόχερτι: Δεθήκαμε μέσα από τη μάχη μας με τον καρκίνο, είμαι συντετριμμένη από τον θάνατό της

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, τα τελευταία μηνύματα που της είχε στείλει η «Μπρέντα» της σειράς «Beverly Hills»

olivia-man
Η Ολίβια Μαν μίλησε για τη Σάνεν Ντόχερτι και πόσο την στήριξε, στη μάχη της με τον καρκίνο.

Η 53χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αφού είχε διαγνωστεί στο τέταρτο στάδιο. Η νέα θεραπεία που ακολούθησε, με έκχυση, δεν είχε τελικά, τα αποτελέσματα που περίμενε.

Η Ολίβια Μαν, η οποία επίσης, διαγνώστηκε με καρκίνο, μίλησε για εκείνη σε story που έκανε στο Instagram και ανέφερε πως είναι συντετριμμένη από τον θάνατό της, αφού είχαν έρθει πολύ κοντά τελευταία.

Ανέφερε μάλιστα, πόσο την στήριξε, μόλις έμαθε για τον αγώνα που δίνει η Μαν. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαι απόλυτα συντετριμμένη από τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι. Όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, θυμάμαι πόσο γενναία άφησε τον κόσμο να την ακολουθήσει στο ταξίδι της και να την προσεγγίσει».
Κλείσιμο
munn
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γίναμε στιγμιαία φίλες, κάτι που ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω μερικές φορές, γιατί το να την παρακολουθώ στη σειρά Beverly Hills για μένα ήταν το παν, όταν ήμουν 10 ετών».

Όπως εξήγησε, η μάχη και των δύο με την αρρώστια τις έκανε να δεθούν πολύ μεταξύ τους. «Δεθήκαμε μέσα από μια κοινή μάχη και την επιθυμία μας να βοηθήσουμε κι άλλες γυναίκες. Κοιτάζοντας πίσω, στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε πριν μερικούς μήνες, με ρώτησε πώς τα πήγαινα κι αν μπορεί να κάνει κάτι για μένα. Πραγματικά, μου προσέφερε την υποστήριξή της παρόλο που ήταν μέσα στο τελευταίο στάδιο της καταπολέμησης αυτής της φρικτής ασθένειας», ανέφερε.

Τέλος, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της λέγοντας πως: «Ο καρκίνος είναι πραγματικά τρομακτικός και η Σάνεν τον αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, δύναμη και χάρη. Στέλνω όλη μου την αγάπη στη μητέρα της που ήταν η καλύτερη φίλη, ήρωας και πρωταθλήτρια σε κάθε της βήμα. Πέτα ψηλά αετέ μου».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φλωρίδης για σκευωρία Novartis: Στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται ρητά χρηματική αμοιβή για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία στην Εύβοια – Συνέλαβαν τους γονείς του


Από τον Λίνκολν στον Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρόεδροι και υποψήφιοι που έγιναν στόχοι δολοφονίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης