Δημήτρης Παπανικολάου για τον ρόλο του στη νέα σειρά Άγιος έρωτας: Μου τράβηξε την προσοχή το πολύπλοκο του χαρακτήρα

Δημήτρης Παπανικολάου για τον ρόλο του στη νέα σειρά Άγιος έρωτας: Μου τράβηξε την προσοχή το πολύπλοκο του χαρακτήρα

Η πιο μεγάλη μου επιθυμία είναι το πρόσωπο αυτό να μην είναι μονοδιάστατα ο κακός της υπόθεσης, πρόσθεσε ο ηθοποιός

dimitris-papanikolaou
Ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, «Άγιος έρωτας»

Η νέα δραματική σειρά εποχής θα κάνει πρεμιέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ο ηθοποιός που υποδύεται τον πλουσιότερο άντρα της περιοσής, τον Παύλο Μαρκόπουλο, είπε μερικά λόγια για τον ρόλο του. 

Αρχικά, ανέφερε τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί τον συγκεκριμένο ρόλο. «Μου τράβηξε την προσοχή αμέσως το πολύπλοκο του χαρακτήρα. Δηλαδή διαβάζοντας, είδα ότι είναι σαν να έχει ένα διαφορετικό ξεχωριστό πρόσωπο προς κάθε του επαφή και σχέση, είναι άλλος. Και ξεχώρισα πάνω από όλα το πώς χτυπήθηκε από αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως προδοσία της αγαπημένης του κόρης, ακριβώς επειδή πρόκειται ίσως για το μοναδικό τόσο δικό του και αγαπημένο πρόσωπο. Γιατί την ξεχωρίζει και από τα παιδιά του», είπε ο Δημήτρης Παπανικολάου.
Δαναη_Παππα__Δημητρης_Παπανικολαου
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, μετά από 26 χρόνια σημαντικής πορείας στο θέατρο αποφάσισε να πει το πολυπόθητο «ναι» σε μια τηλεοπτική πρόταση «λόγω του ζεστού τρόπου που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της παραγωγής και του καναλιού και την πολύ σημαντική επιμονή τους χωρίς να έχουν τηλεοπτική εικόνα του, έχοντας μοναδική αναφορά τις παραστάσεις που είχαν δει στο θέατρο».

Κλείσιμο
Πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν φυσικά και όλοι οι συντελεστές της σειράς τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι των ηθοποιών με κάποιους από τους οποίους τον δένουν χρόνια φιλίας από το θέατρο, όπως με τον Γιάννη Τσορτέκη και την Ταμίλλα Κουλίεβα.

Όσο για τον τρόπο που θα προσεγγίσει τον χαρακτήρα, δήλωσε: «Αυτό που θα ήθελα να καταφέρω σε σχέση με το ρόλο, είναι να βρω ένα χώρο να “φωτίσω” αυτό το σύνθετο χαρακτήρα, να τον “φωτίσω” από πολλές γωνίες. Η πιο μεγάλη μου επιθυμία είναι το πρόσωπο αυτό να μην είναι μονοδιάστατα ο κακός της υπόθεσης, που είναι, αλλά και να μην είναι. Να μην είναι δηλαδή αυτός που από την πρώτη ανάγνωση θα έλεγε κάποιος σίγουρα ότι είναι αυτό, αλλά να είναι και πολλά περισσότερα».

Η περίληψη της σειράς

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.



Ειδήσεις σήμερα:

Φλωρίδης για σκευωρία Novartis: Στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται ρητά χρηματική αμοιβή για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία στην Εύβοια – Συνέλαβαν τους γονείς του


Από τον Λίνκολν στον Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρόεδροι και υποψήφιοι που έγιναν στόχοι δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης