Λίλι Άλεν: Περιγράφει πώς την «αποπλάνησε» ο σύζυγός της Ντέιβιντ Χάρμπορ στην αρχή της γνωριμία τους - Ήταν τόσο έντονο, λέει

Λίλι Άλεν: Περιγράφει πώς την «αποπλάνησε» ο σύζυγός της Ντέιβιντ Χάρμπορ στην αρχή της γνωριμία τους - Ήταν τόσο έντονο, λέει

Η τραγουδίστρια μίλησε για το τρίτο τους ραντεβού και πώς την έπεισε να προχωρήσουν τη σχέση τους

lily-allen__1_
Η Λίλι Άλεν περιέγραψε την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Χάρμπορ, ενώ αποκάλυψε επίσης, πώς την... αποπλάνησε.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στο podcast «Miss Me» κι ανέφερε μεταξύ άλλων, πώς κατέληξε για πρώτη φορά στο κρεβάτι με τον άντρα της.

«Βγήκαμε για μερικά ραντεβού και την τρίτη φορά, που βγήκα μαζί του, πήγαμε στο θέατρο για να δούμε την τριλογία της Lehman. Είναι πολύ μεγάλο έργο, χωρισμένο σε τρία μέρη και υπάρχουν δύο διαστήματα. Νομίζω στο πρώτο κομμάτι του έργου, άρχισε να μου πιάνει το χέρι και να το χαϊδεύει», περιέγραψε αρχικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν το πιο έντονο πράγμα που είχα νιώσει. Ήμουν σαν Αγγλίδα, σκεφτόμουν "ω Θεέ μου, νομίζω ότι αυτό το άτομο μου αρέσει, θα ήθελα να βρεθώ κάπου αλλού μαζί του". Και μετά μου ψιθύρισε στο αυτί "θα σου άρεσε να φεύγαμε από εδώ;". 'Ήταν πολύ δύσκολο να βρω εισιτήρια για αυτή την παράσταση, όμως δεν με ένοιαζε. Φύγαμε και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία».

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν περίμενε ποτέ πως θα βρισκόταν στο κρεβάτι με κάποιον, απλά και μόνο επειδή χάιδεψε το χέρι της. «Ήταν πολύ έντονο, δεν μου είχε συμβεί ποτέ πριν».

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2019 και παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φλωρίδης για σκευωρία Novartis: Στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται ρητά χρηματική αμοιβή για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία στην Εύβοια – Συνέλαβαν τους γονείς του


Από τον Λίνκολν στον Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρόεδροι και υποψήφιοι που έγιναν στόχοι δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης