Σάνεν Ντόχερτι: Συμφώνησε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον Κερτ Ισβαριένκο μία ημέρα πριν πεθάνει

Σάνεν Ντόχερτι: Συμφώνησε να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον Κερτ Ισβαριένκο μία ημέρα πριν πεθάνει

Η ηθοποιός υπέγραψε τα έγγραφα για τη διευθέτηση του διαζυγίου στις 12 Ιουλίου, ενώ ο πρώην σύζυγός της στις 13 Ιουλίου, την ίδια ημέρα που η Ντόχερτι πέθανε

dohert-kurt
Η Σάνεν Ντόχερτι είχε συμφωνήσει να διευθετήσει το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Κερτ Ισβαριένκο τις ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η ηθοποιός υπέγραψε αίτηση παραίτησης από τη συζυγική διατροφή στις 12 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει. Συμφώνησε επίσης σε μια «προεπιλεγμένη ή μη αμφισβητούμενη λύση» του γάμου τους, υποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είχαν οριστικοποιήσει αμοιβαία τις διαδικασίες διαζυγίου τους εκτός δικαστηρίου.

«Τα μέρη έχουν συνάψει γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τα δικαιώματα του γάμου τους ή της οικογενειακής συμβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, το πρωτότυπο της οποίας υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο Ισβαριένκο υπέγραψε το έγγραφο την επόμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η οποία ήταν επίσης η ίδια ημέρα που το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι η Ντόχερτι πέθανε σε ηλικία 53 ετών.
Κλείσιμο
Πέρυσι, η Ντόχερτι μίλησε στο PEOPLE για το ταξίδι της στον καρκίνο. Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015, πέρασε σε ύφεση από το 2017 έως το 2019, όταν ο καρκίνος επέστρεψε (αργότερα αποκάλυψε ότι επρόκειτο για μεταστατικό καρκίνο σταδίου 4).

Η Ντόχερτι και ο Ισβαριένκο παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011. Η σταρ του «Beverly Hills, 90210» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου.

Πριν από το θάνατο της Ντόχερτι, οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια αμφιλεγόμενη μάχη για το διαζύγιο, με την ηθοποιό να ισχυρίζεται μάλιστα σε έγγραφα νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο Ισβαριένκο «επέτρεψε να παρατείνει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω πριν υποχρεωθεί να μου καταβάλει [διατροφή συζύγου]».

Ο δικηγόρος του Ισβαριένκο αμφισβήτησε αυτόν τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι είχε προσφέρει μια συμφωνία διακανονισμού τον Οκτώβριο του 2023, αποδεικνύοντας ότι ήθελε να βρει μια λύση, αλλά η Ισβαριένκο το αρνήθηκε.

«Ο Κερτ δεν "περιμένει απλώς να πεθάνει η Σάνεν"», δήλωσε τότε η δικηγόρος. «Θέλει το καλύτερο για τη Σάνεν και θέλει και οι δύο να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν μπροστά».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης