Μελέτης Ηλίας για τον πατέρα του: Όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε «κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω με τις γνωριμίες μου»

Ο ηθοποιός περιέγραψε την αντίδραση των γονέων του στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική

O Μελέτης Ηλίας μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του και την αντίδρασή τους όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στις «Στιγμές», το βράδυ της Δεύτερας 15 Ιουλίου.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι. Ως μοναχοπαίδι δεν είχα τα κακά του κακομαθημένου παιδιού, αλλά από την άλλη δεν είχα εκ των πραγμάτων και τις παροχές που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί. Θέλω να πω ότι με δυσκολίες και με πολύ μόχθο με μεγάλωσαν έτσι όπως έπρεπε», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας και πρόσθεσε:

«Ουσιαστικά στην κρίσιμη ηλικία με το τι θα ασχοληθώ ήταν πολύ ανοιχτοί στο οτιδήποτε. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, πέρα από το αρχικό σοκ που ουσιαστικά δεν ήξεραν πως να χειριστούν το άγνωστο… Γιατί ο πατέρας μου μού είπε: "Ρε παιδί μου κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ με τις γνωριμίες μου". Πέρα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μού είπε: "Εντάξει, αν το θέλεις τόσο πολύ δοκίμασέ το. Απλά να ξέρεις ότι αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν τραβάει, στρίψε για κάπου αλλού". Και πάντα το είχα αυτό μέσα στο μυαλό μου ότι να δω ότι δεν τραβάει, θα κάνω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr