Ράιαν Ρέινολντς: Παρακολούθησε το ακατάλληλο για ανηλίκους Deadpool & Wolverine με την 9χρονη κόρη του

Ο ηθοποιός περιέγραψε ότι το ίδιο έκανε όταν ήταν εκείνος παιδί

Ο Ράιαν Ρέινολντς δεν φοβάται να δείξει στην κόρη του Τζέιμς μια ταινία ακατάλληλη για παιδιά.

Ο 47χρονος πρωταγωνιστής του «Deadpool & Wolverine» αποκάλυψε ότι πρόσφατα παρακολούθησε μαζί με την εννιάχρονη κόρη του το επερχόμενο έργο του, το οποίο έχει σήμανση «ακατάλληλο για ανηλίκους».

«Λοιπόν, δεν λέω ότι και άλλοι άνθρωποι πρέπει να το κάνουν αυτό, αλλά η 9χρονη κόρη μου παρακολούθησε την ταινία μαζί με εμένα και τη μαμά μου, η οποία έχει πατήσει τα 70, και ήταν απλά μια από τις καλύτερες στιγμές όλης αυτής της εμπειρίας για μένα. Και οι δύο είχαν ξεκαρδιστεί, ένιωθαν τα συναισθήματα που ήλπιζα απεγνωσμένα ότι θα νιώσουν οι άνθρωποι», δήλωσε ο Ρέινολντς σε συνέντευξή του στους New York Times που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.
Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι επέτρεψε στην κόρη του να κάνει κάτι τέτοιο λόγω των δικών του εμπειριών ως παιδί.

«Όταν έβλεπα ακατάλληλες για ανηλίκους ταινίες με όταν ήμουν παιδί, μου έκαναν τεράστια εντύπωση γιατί ένιωθα ότι οι άνθρωποι δεν συγκατιόντουσαν και αυτό αποτέλεσε τεράστια έμπνευση για πολλά από τα πράγματα που κοιτάζω να κάνω τώρα», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Η Τζέιμς είναι το μεγαλύτερο παιδί του Ρέινολντς και της συζύγου του Μπλέικ Λάιβλι. Οι δυο τους είναι επίσης γονείς των κοριτσιών Ινέζ, 7 ετών, και Μπέτι, 4 ετών, και ενός μωρού, το οποίο καλωσόρισαν τον Φεβρουάριο του 2023, και του οποίου το φύλο και το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

To νέο αφήγημα Τραμπ και η πρώτη εμφάνιση με μπανταρισμένο αυτί και υψωμένη γροθιά μετά την απόπειρα δολοφονίας

Αποφάσεις στο Μαξίμου για να αποτραπεί θερινό ηλεκτροσόκ: Η φορολόγηση των παραγωγών ρεύματος και το πλαφόν στη χονδρική

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr