Νάταλι Πόρτμαν: Αποκάλυψε πώς τη βοήθησε η Ριάνα να αντιμετωπίσει το διαζύγιό της

Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, δήλωσε η ηθοποιός για τη συνάντησή της με την τραγουδίστρια στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι μεγάλη θαυμάστρια της Ριάνα.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon», το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου, η 43χρονη ηθοποιός - η οποία οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ - μίλησε για τη συνάντηση με την 36χρονη τραγουδίστρια, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο.

Στη συνάντησή τους, η σούπερ σταρ αποκάλεσε την ηθοποιό «μία από τις πιο σέξι σκ*λες του Χόλιγουντ».

Δείτε το βίντεο

Η Πόρτμαν δήλωσε: «Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που περνάει διαζύγιο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να της πει η Ριάνα ότι είναι μια σέξι σκ*λα». Στη συνέχεια, ο Φάλον σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε δυνατά, πριν προβάλλει το κλιπ.

«Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν», σχολίασε η Πόρτμαν.

«Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση», σημείωσε ο Φάλον, ενώ η πρωταγωνίστρια του «Black Swan» απάντησε: «Ήταν μια διαμορφωτική στιγμή στη ζωή μου». 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και τραβήχτηκε έξω από το σόου της Dior Haute Couture στο Παρίσι, η Πόρτμαν είπε στη Ριάνα: «Σε αγαπώ», με την τραγουδίστρια να ανταποδίδει: «Είμαι θαυμάστρια».

Η Πόρτμαν επέμεινε: «Θα λιποθυμήσω. Θα λιποθυμήσω», καθώς οι δυο τους συνέχισαν να επαινούν η μία την άλλη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε: «Σε αγαπώ και ακούω τη μουσική σου συνέχεια... είσαι απλά μια τέτοια βασίλισσα. Σε ευχαριστώ». Η Πόρτμαν μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται.

Δείτε τη συνάντηση της Πόρτμαν και της Ριάνα
Τα τελευταία σχόλια της Πόρτμαν έρχονται μετά την επιβεβαίωση του PEOPLE τον Μάρτιο ότι εκείνη και ο επί 11 χρόνια σύζυγός της, Μίλιπεντ, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους.

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά, λέει ο στιχουρχός Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με τη Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο

Βίντεο ντοκουμέντα από την δράση της συμμορίας που μετείχαν οπαδοί - Έβαζαν φωτιά και έσπαγαν καταστήματα για εκβιασμούς

Έρχεται παρέμβαση για τις τιμές του ρεύματος – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr