Σάνεν Ντόχερτι: Ήθελε να κάνει ένα reboot του Charmed

Σάνεν Ντόχερτι: Ήθελε να κάνει ένα reboot του Charmed

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς είχε εκφράσει την επιθυμία πριν από τον θάνατό της

charmed
Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πέθανε στις 13 Ιουλίου σε ηλικία 53 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα reboot του «Charmed».

Η Ντόχερτι ήταν περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «Beverly Hills, 90210» και «Charmed», οι οποίες προβλήθηκαν από το 1998 έως το 2006.

Έπαιξε την Πρου Χάλιγουελ στις τρεις πρώτες σεζόν του «Charmed», συμπρωταγωνιστώντας με την Αλίσα Μιλάνο και τη Χόλι Μαρί Κομπς. Η σειρά ακολουθούσε τις αδελφές μάγισσες Πρου (Ντόχερτι), Πάιπερ (Κομπς) και Φίμπι (Μιλάνο). Η Ντόχερτι γκατέλειψε τη σειρά μετά την 3η σεζόν και αντικαταστάθηκε από τη Ρόουζ ΜακΓκόουαν, η οποία υποδύθηκε την Πέιτζ τη νεότερη ετεροθαλή αδελφή.
Κλείσιμο

Μια εβδομάδα πριν από τον θάνατο της Ντόχερτι, ανακοινώθηκε ένα podcast επαναληπτικής προβολής του «Charmed», με την ονομασία «The House of Halliwell», με την Ντόχερτι ως μία από τις συμπαρουσιάστριες, μαζί με τις Κομπς, Μπράιαν Κράους και Ντρου Φούλερ.

Πέντε προηχογραφημένα επεισόδια του podcast με τη συμμετοχή της Ντόχερτι θα κυκλοφορήσουν μετά θάνατον.

Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε στις 8 Ιουλίου. Το δεύτερο επεισόδιο κυκλοφόρησε στις 15 Ιουλίου.

«Πόσο διασκεδαστικό είναι για εμάς τις τέσσερις να το κάνουμε αυτό και να παρακολουθούμε τα πάντα. Και μετά πόσο διασκεδαστικό ήταν για μένα να το βλέπω αφότου είχα φύγει. Ποτέ δεν το παρακολούθησα πραγματικά όταν ήμουν σε αυτό», δήλωσε η Ντόχερτι στο podcast.

«Μόλις ξαναείδα περίπου τέσσερα ή πέντε επεισόδια τις προάλλες και μου έμεινε το στόμα ανοιχτό. Έλεγα "Θεέ μου, τι σόου είναι αυτό;"», πρόσθεσε. «Ήμουν αρκετά έκπληκτη από όλα αυτά. Ήμουν ενθουσιασμένη».

«Υπήρχαν επεισόδια που έλεγα: "Ουάου, ήταν πολύ καλό"», ανέφερε και συνέχισε: «Για να είμαι ειλικρινής, εντυπωσιάστηκα πραγματικά από το πρώτο επεισόδιο. Νομίζω ότι αργότερα, πιθανώς στην τρίτη σεζόν, όταν θα ξέρω ότι θα πεθάνω, θα είμαι πολύ πιο συναισθηματική. Ανυπομονώ πραγματικά να δω τα επεισόδια στα οποία συμμετείχε η Ρόουζ, γιατί δεν τα παρακολούθησα».

Όταν οι συμπαρουσιάστριες συζήτησαν για μια πιθανή επανεκκίνηση του «Charmed», η Ντόχερτι μοιράστηκε την ιδέα για το πώς θα εξελισσόταν η ζωή της Πρου.

«Πάντα σκεφτόμουν ότι θα γινόταν μια ηλικιωμένη. Γίνεται μια κουλ γιαγιά και γίνεται η πιο ισχυρή γιαγιά όπου μπορεί πάντα να είναι μαζί σας φορώντας κουλ, φοβερά ρούχα», είπε.

Το CW έχει ήδη κάνει ένα βραχύβιο αμφιλεγόμενο reboot του «Charmed», η οποία έκανε πρεμιέρα το 2018 και προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν, αλλά είχε νέο καστ.

Όταν κυκλοφόρησε το reboot και το δίκτυο την περιέγραψε ως μια «άγριο, αστείο και φεμινιστικό» , η 50χρονη ΜακΓκόουαν και η Κομπς δεν εντυπωσιάστηκαν που δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν.
dhk949B4H7SsLGCtxcqpz3NU9vh
Μιλάνο, Ντόχερτι και Κομπς στο «Charmed»

«Δεν το έχω δει... Χαίρομαι που οι άνθρωποι έχουν δουλειές. Αλλά και πάλι μπορεί να είναι χάλια», δήλωσε η ΜακΓκόουαν.

Ο Κομπς κατακεραύνωσε τότε το reboot, λέγοντας: «Δεν θα καταλάβω ποτέ τι είναι άγριο, αστείο ή φεμινιστικό στη δημιουργία μιας σειράς που ουσιαστικά λέει ότι οι αρχικές ηθοποιοί είναι πολύ μεγάλες για να κάνουν μια δουλειά που έκαναν πριν από 12 χρόνια. Ελπίζω η νέα σειρά να είναι πολύ καλύτερη από το μάρκετινγκ, ώστε να παραμείνει η πραγματική κληρονομιά της».

Η Ντόχερτι και οι πρώην συμπρωταγωνίστριές της φαίνεται ότι μιλούσαν για ένα διαφορετικό reboot στο οποίο θα συμμετείχαν, σε αντίθεση με το reboot του 2018.

Η Ντόχερτι δήλωσε: «Νομίζω ότι αν ποτέ λάβαμε ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από την Κόνι [Μπερτζ, τη δημιουργό] και πραγματικά κάναμε μια συνάντηση και είχαμε μια ολοκληρωμένη ιδέα και την παρουσιάζαμε στο CBS, δεν ξέρω αν θα υπήρχε κάποιος λόγος να μην το έκαναν. Είναι τόσο επιτυχημένο. Είναι τόσο επιτυχημένη σειρά. Σωστά; Γιατί να μην το κάνουν;».
Και πρόσθεσε: «Και να έφερναν πίσω το είδος της δυνατής φλυαρίας της δυναμικής όλων και ποιοι τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και ποιοι όχι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το CBS θα έλεγε όχι. Είναι τόσο καλή σειρά που θα έπρεπε πραγματικά να την επανεξετάσουμε και να κάνουμε μια εκδοχή της».

Η περιγραφή του επεισοδίου του podcast της Δευτέρας εξηγούσε περαιτέρω ότι το project του podcast ήταν ήδη στα σκαριά πριν πεθάνει η Ντόχερτι.

«Αυτή η εκπομπή, αυτός ο χαρακτήρας, αυτό το podcast σήμαινε τόσα πολλά για τη Σάνεν που δεν μπορούσε να περιμένει να το μοιραστεί με τους απανταχού θαυμαστές του 'Charmed'», αναφέρεται.

«Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη της και να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες της Σάνεν, βγάζοντας στον αέρα τα πρώτα πέντε επεισόδια που ηχογράφησε πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν παθιασμένη με αυτό το έργο και περήφανη που έπαιξε την Πρου Χάλιγουελ, ελπίζουμε αυτά τα επεισόδια να προσφέρουν λίγη παρηγοριά σε όλους όσους την αγαπούσαν».


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά, λέει ο στιχουρχός Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με τη Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο

Βίντεο ντοκουμέντα από την δράση της συμμορίας που μετείχαν οπαδοί - Έβαζαν φωτιά και έσπαγαν καταστήματα για εκβιασμούς

Έρχεται παρέμβαση για τις τιμές του ρεύματος – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης