Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι στο Παρίσι για την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της - Δείτε φωτογραφίες

Αφού επισκέφτηκαν την Αίγινα και την Πάρο, πραγματοποίησαν κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό

Στο Παρίσι βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και ο νέος της σύντροφος, Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Η παρουσιάστρια γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον 35χρονο επιχειρηματία.

Πριν λίγες ημέρες, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Πάρο, ενώ όπως αποκάλυψαν τα stories που ανέβασαν και οι δύο στο Instagram, βρίσκονται πλέον, εκτός συνόρων.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν το Παρίσι, ενώ δημοσίευσαν μάλιστα, στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, από τον Πύργο του Άιφελ.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Αυτό είναι το τρίτο ταξίδι που κάνει το ζευγάρι μέσα σε λίγες ημέρες, αφού προηγουμένως ταξίδεψε στην Πάρο και στην Αίγινα. 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στην Πάρο.

Πάνω σε μία από αυτές, έκανε tag τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας έτσι ότι βρίσκεται μαζί της στο νησί. Μετά το φινάλε του Super Κατερίνα, το ζευγάρι θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερό του χρόνο και να περάσει μερικές στιγμές μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Πριν την Πάρο, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» ταξίδεψε στην Αίγινα με τον αγαπημένο της. Η εκπομπή «Summer's Cool» εξασφάλισε μάλιστα, πλάνα από το πλοίο για Αίγινα, στο οποίο βρισκόταν το ζευγάρι.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πια τη σχέση τους, αφού πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Ωστόσο, φροντίζουν και οι δύο να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή και να διατηρούν χαμηλό προφίλ.


Η παρουσιάστρια επισκέπτεται βέβαια πολύ συχνά το εστιατόριο στο Κολωνάκι, του οποίου συνιοδιοκτήτης είναι ο σύντροφός της, ενώ πριν λίγες ημέρες διασκέδασε με την παρέα της στο μαγαζί.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, ψηλές γόβες και χόρεψε μάλιστα, μαζί με τον φίλο της, Γιάννη Πουλόπουλο. Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το τσιφτετέλι της και διασκέδασε με την ψυχή της.

Δείτε το βίντεο:
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά, λέει ο στιχουρχός Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με τη Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο

Βίντεο ντοκουμέντα από την δράση της συμμορίας που μετείχαν οπαδοί - Έβαζαν φωτιά και έσπαγαν καταστήματα για εκβιασμούς

Έρχεται παρέμβαση για τις τιμές του ρεύματος – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr