Νόρμαν Ρίντους: Η περιπετειώδης ζωή του ηθοποιού - Το Walking Dead, οι τέχνες, οι μηχανές και η πατρότητα

Νόρμαν Ρίντους: Η περιπετειώδης ζωή του ηθοποιού - Το Walking Dead, οι τέχνες, οι μηχανές και η πατρότητα

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, φωτογράφος, γλύπτης, ζωγράφος, συγγραφέας, πρώην σύντροφος της Ελενα Κρίστενσεν, νυν μνηστήρας της Νταϊάν Κρούγκερ, αιώνιος Ντάριλ και προσφάτως Αστείος Σόνι στους «Μηχανόβιους»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
reedus-arthrou
Ο Νόρμαν Ρίντους είναι βίος και πολιτεία. Αν η ζωή του γινόταν ποτέ ταινία θα έμοιαζε σαν να έχει γραφτεί από έναν πολύ ευφάνταστο σεναριογράφο. Γεννημένος στο Χόλιγουντ πριν από 55 χρόνια, έχει ζήσει σχεδόν παντού -από το Λονδίνο και το Βερολίνο μέχρι το Τόκιο και πλέον τη Νέα Υόρκη- και έχει κάνει σχεδόν τα πάντα.

Και παρότι στο ευρύτερο κοινό είναι περισσότερο γνωστός ως ηθοποιός -με ρόλο-σήμα κατατεθέν τον σκληροτράχηλο μηχανόβιο Ντάριλ που θέριζε ζόμπι με το τόξο του επί 12 συναπτά έτη στη μαραθώνια σειρά του HBO «The Walking Dead»-, ο Ρίντους είναι και μισή ντουζίνα άλλα πράγματα.
reedus
Κατ’ αρχάς είναι αναγνωρισμένος φωτογράφος, με δεκάδες ατομικές εκθέσεις σε γκαλερί σε όλο τον κόσμο και κάμποσα φωτογραφικά άλμπουμ που έχουν δημοσιευτεί με την υπογραφή του. Ισως η αγάπη του για τη φωτογραφία να ήταν και ο συνδετικός κρίκος του με την επίσης φωτογράφο και πρώην σούπερ μόντελ των 90s Ελενα Κρίστενσεν, με την οποία έζησε έναν παθιασμένο έρωτα από το 1998 μέχρι το 2003 και απέκτησε τον πρώτο γιο του, τον Μίνγκους.

Κλείσιμο
Επίσης είναι ζωγράφος και γλύπτης, αν και τα έργα του συνήθως καταλήγουν ως δώρα στα σπίτια των φίλων του, συγγραφέας -η πρώτη νουβέλα του «The Ravaged» κυκλοφόρησε το 2022 και έγινε best seller-, σκηνοθέτης -έκανε το ντεμπούτο του το 2006 με την πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους «I Thought of You» που πραγματευόταν τη ζωή του Μάιλς Ντέιβις- και έχει δική του εταιρεία παραγωγής με το παράδοξο όνομα Bigbaldhead, Inc. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει το μοντέλο για οίκους όπως Prada, Alessandro Dell'Acqua, Durban, Levi's, Lexus και Morgenthal Frederics.
654654654
Και φυσικά λατρεύει τις μηχανές. Για ένα φεγγάρι, μάλιστα, εργαζόταν σε ένα κατάστημα που πουλούσε μοτοσικλέτες -τις οποίες προφανώς τεστάριζε πριν τις επιδείξει στους πελάτες του- για τον πενιχρό μισθό των 7,50 δολαρίων την ώρα, αλλά μετά τον κέρδισαν η υποκριτική και όλες οι υπόλοιπες ιδιότητές του. Εξ ου και τόσο ο ρόλος του Ντάριλ στους «The Walking Dead» όσο και αυτός του Αστείου Σόνι στην ολοκαίνουρια ταινία «Οι Μηχανόβιοι» μοιάζουν σαν κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του.

Πάνω απ’ όλα, όμως, ο Ρίντους δηλώνει περήφανος πατέρας του 24χρονου πλέον Μίνγκους και της μόλις δύο ετών Νόβα που απέκτησε από την Νταϊάν Κρούγκερ, με την οποία μετράει ήδη εννέα χρόνια σχέσης, που φημολογείται ότι θα καταλήξει αισίως και σε γάμο. Μέσα σε όλα, ο πολύπλευρος σταρ είναι και καλόγουστος.


Ειδήσεις σήμερα:

Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες - Βίντεο, φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντούσκος: Η ομοσπονδία και ο προπονητής είναι λάθος, χρωστάω μια συγγνώμη στους Έλληνες - Δείτε βίντεο

Οικογένεια στη Ναύπακτο γλίτωσε για δευτερόλεπτα από δέντρο που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης