Όλα στον αέρα και Φαίη με Μαρία φεύγουν, Φαίη με Μαρία έρχονται

Ξεχάστε το καλοκαίρι για την τηλεόραση φέτος με όλα να είναι σε εκκρεμότητα

H Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου φεύγουν, η Φαίη Μαυραγάνη και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται. Γι αυτό τον ΣΚΑΪ τον έλεγε ο Μουτσινάς «καναλάρα». Ποιος άλλος θα μπορούσε να το πετύχει αυτό; Αφήνοντας πάντως τα «χωρατά», να πούμε ότι ειδικά η ζώνη 12-2 με Αναστασοπούλου και Αρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ και στις επάλξεις συνιστά μία δυνατή προσπάθεια, η οποία θα ζορίσει τον ανταγωνισμό.

Και ακούω τις κινήσεις που γίνονται στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην ίδια ζώνη αλλά ακόμη δεν καταλαβαίνω πώς θα αλλάξει το περιεχόμενο... Επίσης να τονίσω ότι η αποχώρηση του Αλέξη Μίχα με εξαιρετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που έφεραν πολλούς τίτλους, είναι απώλεια για την εκπομπή, η οποία του χρόνου θα βρεθεί σε μία ζώνη από τις πλέον δύσκολες τηλεοπτικά.
Αύριο η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Και εκπλήξεις αναμένονται και τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι ήδη κλεισμένα. Δυνατές σειρές, τηλεπαιχνίδια και τοκ σόους, ζωντανά ενημερωτικά και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι και κατοστάρι τρέχουν και μαραθώνιο.

Ποιοι κάνουν νούμερα το φετινό καλοκαίρι που δεν τα είδε κανείς το χειμώνα; Το «Παρά Πέντε», το «Πενήντα Πενήντα» και οι «Ευτυχισμένοι μαζί» στο Mega, πολύ καλά μπήκαν και οι «Δύο Ξένοι», σταθερά ψηλά «Οικογενειακές ιστορίες» και «Το σόι σου» στον Alpha, οι «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ και οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το deal με Nova και Cosmote για τις αθλητικές μεταδόσεις είναι από τα σημαντικότερα στον χώρο των media τα τελευταία χρόνια. Κι άλλο deal όμως είναι σημαντικό και το μάθαμε σήμερα. Ο λόγος για τον Ακη Πετρετζίκη ο οποίος με την ταξιδιωτική εκπομπή «Akis’ Food Tour», πάει Netflix. Και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28/07. Μπράβο στον Ακη, που πάντα βρίσκει τρόπο να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι τυχαία ο πρώτος Ελληνας Master Chef.


Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στο τηλεοπτικό τοπίο με τον Ιούλιο να φεύγει και τα μέτωπα να παραμένουν ορθάνοιχτα. Το μεγαλύτερο βρίσκεται στο Open με όλους και όλα να εκκρεμούν ενώ και στο Mega στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, υπάρχουν εκκρεμότητες σε αρχισυντάκτη και πανελίστες. Κάπως έτσι καθυστερούν όλα στην σύσταση και σύνθεση της εκπομπής. Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για τον Αγγελο Βουράκη, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή είχε και δεύτερο ραντεβού με το σταθμό.
Η «Ορέστεια» του Αισχύλου, από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μία παράσταση που συγκίνησε, συγκλόνισε, προκάλεσε αντιδράσεις και άνοιξε έναν ενδιαφέροντα κύκλο συζήτησης με τις απόψεις να είναι πολλές και διαφορετικές. Φυσικά η τηλεόραση χαμπάρι δεν πήρε. Εχει να λύσει άλλα θέματα, ας μην τα πω καλύτερα… Με αφορμή την αναφορά στο μεγάλο και διεθνή σκηνοθέτη, να αναφέρω κάτι που εξηγεί πολλά. Ενας από τους βασικούς ηθοποιούς του θιάσου του για χρόνια ήταν ο Μελέτης Ηλίας. Απόλυτα αφοσιωμένος στον θίασο Αττις, μας χάρισε συγκλονιστικές ερμηνείες σε πολλές παραστάσεις. Αυτός ο ηθοποιός συνεχίζει σήμερα, έχοντας περάσει στα τηλεοπτικά πλατό να συγκινεί με σπουδαίες ερμηνείες. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Μακάρι να ίσχυε το ίδιο και για τους παρουσιαστές. Εκεί βέβαια κάποιοι και κάποιες έχουν την ψευδαίσθηση ότι μιλώντας δυνατά και ασταμάτητα, με πολύ αδύναμα Ελληνικά και «πατώντας» πάνω στον λόγο των συνεργατών τους, που μάταια προσπαθούν να πουν κάτι, θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί. Αμ δε…

Κουίζ: ποια παρουσιάστρια αποφάσισε να μην περιμένει και άνοιξε πανιά για άλλο λιμάνι;


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά, λέει ο στιχουρχός Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με τη Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο

Βίντεο ντοκουμέντα από την δράση της συμμορίας που μετείχαν οπαδοί - Έβαζαν φωτιά και έσπαγαν καταστήματα για εκβιασμούς

Έρχεται παρέμβαση για τις τιμές του ρεύματος – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr