Βίντεο: Η στιγμή που ο Κάιλ Γκας εύχεται να μην «αστοχήσουν την επόμενη φορά» αναφερόμενος στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Βίντεο: Η στιγμή που ο Κάιλ Γκας εύχεται να μην «αστοχήσουν την επόμενη φορά» αναφερόμενος στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Το συγκρότημα του Τζακ Μπλακ ακύρωσε την περιοδεία του μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ατάκα του συνεργάτη του - Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο 64χρονος κωμικός

MixCollage-17-Jul-2024-02-58-AM-298
Το κωμικό ροκ συγκρότημα Tenacious D του Τζακ Μπλακ ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας του στην Αυστραλία, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε σχόλιο του Κάιλ Γκας, ο οποίος θέλησε να αστειευτεί με την απόπειρα δολοφονίας στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Σίδνεϊ την Κυριακή έδειξαν τον Μπλακ να παρουσιάζει στον Γκας μια τούρτα γενεθλίων στη σκηνή και να του λέει να «κάνει μια ευχή», με τον 64χρονο μουσικό και ηθοποιό να εύχεται «μην αστοχήσετε την επόμενη φορά» αναφερόμενος στον Τραμπ.

Tenacious D's Kyle Gass makes joke about Trump shooting on stage during show


Κλείσιμο
Η ευχή του Γκας προκάλεσε την αντίδραση Αυστραλού βουλευτή, ο οποίος ζήτησε την απέλαση του συγκροτήματος από τη χώρα.

Σε μια δήλωση στο CNN την Τρίτη, ο Μπλακ είπε ότι «ποτέ δεν θα επιδοκίμαζα τη ρητορική μίσους ούτε θα ενθαρρύνω την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή». «Μετά από πολύ προβληματισμό, δεν αισθάνομαι πλέον ότι είναι σκόπιμο να συνεχίσω την περιοδεία Tenacious D και όλα τα μελλοντικά δημιουργικά σχέδια βρίσκονται σε αναμονή. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την υποστήριξη και την κατανόησή τους».

Από την πλευρά του ο Γκας ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο σε μια ανάρτησή του στο Instagram την Τρίτη.

«Η ατάκα που αυτοσχεδίασα στη σκηνή της Κυριακής το βράδυ στο Σίδνεϊ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη, επικίνδυνη και ένα τρομερό λάθος. Δεν επιδοκιμάζω τη βία κανενός είδους, σε καμία μορφή, εναντίον κανενός», έγραψε ο Γκας.




«Αυτό που συνέβη ήταν μια τραγωδία και λυπάμαι απίστευτα για τη σοβαρή έλλειψη κρίσης από μέρους μου. Ζητώ βαθιά συγγνώμη από όσους απογοήτευσα και πραγματικά μετανιώνω για τον πόνο που προκάλεσα».

Ο ατζέντης του Γκας, Μάικλ Γκριν της Greene Talent, είπε στο CNN ότι πλέον δεν εκπροσωπεί τον 64χρονο μουσικό.

Τα μέλη της μπάντας Μπλακ and Γκας επρόκειτο να παίξουν στην πόλη Νιουκάστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας την Τρίτη, αλλά ανακοινώθηκε ότι η παράσταση είχε «αναβληθεί».



Οι Tenacious D επρόκειτο να εμφανιστούν στο Μπρίσμπεϊν την Πέμπτη, προτού κατευθυνθούν στη Μελβούρνη και την Αδελαΐδα και στη συνέχεια στη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ.





Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος και στην δολοφονία Λυγγερίδη ο 20χρονος σύντροφος της ανήλικης που μαχαίρωσε 19χρονη

Χούτι: Βίντεο από το χτύπημα με θαλάσσιο drone στο δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων «MT Chios Lion»

Cosmote και Nova θα μεταδίδουν η μία τα αθλητικά προγράμματα της άλλης - Δείτε ποιες διοργανώσεις περιλαμβάνονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης