Drake: Πλημμύρισε η έπαυλή του στο Τορόντο από τις έντονες βροχοπτώσεις

Η καταιγίδα άφησε περισσότερους από 167.000 ανθρώπους χωρίς ρεύμα

Η έπαυλη του Drake επηρεάστηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Τορόντο, όπως αποκάλυψε ο ράπερ με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα story που μοιράστηκε την Τρίτη, ο Καναδός ράπερ βιντεοσκόπησε έναν άνδρα να σπρώχνει κάποιες γυάλινες διπλές πόρτες, καθώς το νερό έτρεχε από κάτι που φαινόταν να είναι ντουλάπα, μέσα σε ένα μπάνιο.

Δείτε το βίντεο
Ο Drake έδειξε πλάνα από το δωμάτιο, όπου φαινόταν να περπατά με μια σκούπα με το νερό να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και να προσπαθεί να σπρώξει τα νερά έξω από το δωμάτιο. Παρά τις προσπάθειές των δύο αντρών, φαίνεται νερό να μπαίνει συνεχώς στο δωμάτιο.

Παρ' όλα αυτά, ο ράπερ αντιμέτωπισε με χιούμορ το περιστατικό, καθώς έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: «Ελπίζω να είναι Espresso Martini», αναφερόμενος στο καφέ νερό.

Ο ράπερ δεν έχει δώσει ακόμα καμία άλλη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του σπιτιού του.
Η έπαυλη των 4,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, η οποία φέρει έχει το παρατσούκλι «The Embassy», σχεδιάστηκε από τον Drake και τον Καναδό αρχιτέκτονα και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Ferris Rafauli. Διαθέτει μια μεγάλη αίθουσα με οροφή 12 μέτρων, δάπεδα από εξωτικό ξύλο, μια είσοδο από ασβεστόλιθο και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ NBA κανονικού μεγέθους.

«Επειδή το έχτιζα στη γενέτειρά μου, ήθελα η δομή να μπορεί να αντέξει για 100 χρόνια. Ήθελα να είναι μνημειακής κλίμακας και αίσθησης», δήλωσε ο Drake στο Architectural Digest το 2020.

Η καταιγίδα άφησε περισσότερους από 167.000 ανθρώπους χωρίς ρεύμα, χωρίς να έχει εκτιμηθεί πότε θα αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr