Τζο Μανγκανιέλο: Αρνείται τους ισχυρισμούς της Σοφία Βεργκάρα ότι χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε παιδιά

Τζο Μανγκανιέλο: Αρνείται τους ισχυρισμούς της Σοφία Βεργκάρα ότι χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε παιδιά

Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια, δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός

manganiello-vergara
Ο Τζο Μανγκανιέλο μοιράστηκε τη δική του πλευρά για τον χωρισμό του από τη Σοφία Βεργκάρα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος διευθέτησε το διαζύγιό του με τη Βεργκάρα τον Φεβρουάριο, αρνήθηκε τον ισχυρισμό της ότι χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε παιδιά ενώ εκείνη όχι, σε μια νέα συνέντευξη στο «Men's Journal».
«Έχουν ειπωθεί πολλά στον Τύπο σχετικά με το ότι θέλω οικογένεια. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια», δήλωσε ο Μανγκανιέλο.

Κλείσιμο
«[Αυτός] δεν ήταν ο λόγος που αναπόφευκτα όλα τελείωσαν», σημείωσε ο 47χρονος ηθοποιός. «Είναι επειδή δύο άνθρωποι απομακρύνθηκαν και μερικές φορές συμβαίνει αυτό».
shutterstock_1088204372__1_

Επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι το ζευγάρι «προσπάθησε να κάνει οικογένεια τον πρώτο ενάμιση χρόνο» του γάμου του. Επίσης, σχυρίστηκε ότι αυτός και η 52χρονη Κολομβιανή σταρ είχαν μια βαθιά συζήτηση σχετικά με το θέμα των παιδιών όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2014.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Είπα, "Αν έχεις τελειώσει με το θέμα των παιδιών, τότε καταλαβαίνω. Απλά πες μου και θα ξέρω τι είναι η σχέση μας και δεν πειράζει. Αλλά δεν ίσχυε αυτό με εκείνη. Και της ορκίστηκα ότι δεν θα έφευγα ποτέ αν δεν τα καταφέρναμε σχετικά με τα παιδιά. Και δεν το έκανα».

Τον Ιανουάριο, η Βεργκάρα ισχυρίστηκε στην «El País» ότι εκείνη και ο Μανγκανιέλο χώρισαν επειδή δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς τους. «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος - ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια γριά μαμά», είπε η Βεργκάρα, που έχει έναν γιο 32 χρονών από προηγούμενη σχέση.
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-07-17_111823

Ο Μανγκανιέλο εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτές τις δηλώσεις της.

«Το να με παρουσιάζουν σαν να είχα κάποιου είδους κρίση μέσης ηλικίας και μετά από εννέα χρόνια, να απευθύνομαι σε κάποιον και να του δίνω τελεσίγραφο: “Κάνε αυτό το δυνητικά ανθυγιεινό πράγμα στο σώμα σου, αλλιώς φεύγω”; Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος», είπε ο ηθοποιός, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.
Εκείνος και η ηθοποιός του «Modern Family» ανακοίνωσαν τον Ιούλιο του 2023 ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον πάρα πολύ, ζητάμε ευγενικά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφεραν τότε σε δήλωσή τους.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης